İngilizce çalışma planı
Merhabalar ,İngilizceye Küçüklüğümden bu yana gerek filmler gerek oyunlar olsun kulak aşinalığım var .şimdi kendi çapımda hazırladığım program doğrultusunda mümkün olduğu kadar ingilizce öğrenmek istiyorum . Bu programım hakkında öneri ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim;
1-) English grammar today kitabı a1 seviyesi konuları bitirilecek.==>meşhur bir kitap zaten en temel düzeyden alıyor
2-) Mk publications plus a1 workbook kitabı bitirilip a1 konuları iyicr pekiştirilecek.==>bu kitapta çok fazla egzersiz var.
3-) İnternette özellikle youtubeda a1 seviyesi metin ve hikayeler dinlenecek.==>metni ilk ben çevirmeye çalışacağım takıldığım yerde videoyu oynatacağım.
4-)Fono yayınlarının veya MK publications’un a1 seviyesindeki hikaye kitapları alınacak ve Eng to Turkish & Turkish to eng çevirileri yapılacak.==>Muhtemel 4-5 tane kitap alırım.Fononun kitapları çift dilli MKnın ise yalnızca ingilizce.
5-)Fononun öğrenilmesi gereken ilk 1000 kelime kartlarını satın almıştım.Kelimelerin zaten çoğunu biliyormuşum geriye kalanlarıda her gün 10 kelime olmak üzere ezberliyorum.İlk 1000 kart bittiği zaman ikinci 1000 kelime ve sonrasındada üçüncü 1000 kelime setlerini alacağım.
Böyle böyle diğer seviyeler (a2,b1,b2 vesaire...) içinde aynı program uygulanacak.
not ; tüm adımlar sıra sıra uygulanacak ve aldığım notları düzenli olarak okuyacağım.
|
Diferansiyal denklem , Mat 1 dinamik
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.154 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar