SSD den diğer ssd ye dosya gönderirken çok yavaş hız
selam arkadaşlar MSI Spatium M450 500GB m2 ssd üzerinden 60 gb boyutunda sıkıştırılmış bir rar dosyamı diğer ssd olan twinmos 512 gb ssd ye göndermeye çalışıyorum m2 ssd de 3600 okuma 2300 yazma hızı var diğer aktardığım ssd de ise 580 okuma 550 yazma hızı var ama dosya aktarırken anlık 300 mb/sn Hızı görüyor ve düşüyor ortalama hızı 9 mb/sn olarak aktarım yapıyor bu neyden kaynaklanır ssd sahte falanmı acaba
Merhaba Rampage Select KB-R206
klavyeyi 7 haziran 2023 de aldım garanti belgesi ve kutusunu kaybettim üründe sorun çıkmaya başladı sırasıyla F5 - F6 5-6 -T- Y F-G-B-V Tuşları tek basmada yanındaki tuşu da yazıyor bazen üst üste 4-5 kez harf yazıyor tek başışda örneğin "T" tuşuna basınca TY yazıyor "F" tuşuna basınca FG yazıyor aynı zamanda E tuşu ve W tuşu takılı kalıyor tuşları tek tek söküp temizledim çözüm olmadı bazen 30-40 dk lığına düzeliyor hepsi sonra geri bozuluyor konu ile ilgili garanti belgesi kutusu gerekli mi tamir yapılabilir mi yada çözüm önerisi olan yardımcı olma şansınız varmı
Uphold hesap alımı
Forum donanım haber özel 60 TL den uphold hesapları alınır
https://t.me/upholdmandossa
Ödeme papara - trx - IBAN
Ödeme hesap alındıktan en geç 30 dakika sonra yapılır
@mandossa
Ulaşın toplu satışlarda fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Hesaplar brave browser ödülleri için kullanılıyor yasadışı herhangi bir işlem yoktur.
Ödeme kanıtları burdan ve telegramdan anlık paylaşılacaktır
Toplu satış yapacaklar için özel fiyatlandırma bilgi alınız
2. Hesap ehliyet üzerine açılabilir farklı ip olduğu sürece bu hesapları da alıyorum
--------------Mandossa--------------
Vergi muafiyeti sayesinde para kazanın
Site köklü bir online alışveriş sitesi vergi muafiyeti sayesinde para kazanın
Aşağıdaki linkten üye olunca 20 TL bonus ekleniyor
https://takashimaya-taxfree.com/index/user/register/651029
Takashimaya Co., Ltd., Japonya merkezli bir perakendecilik şirketidir. Şirket 10 Ocak 1831 tarihinde Shinshichi Iida tarafından bir kimono dükkanı olarak kurulmuştur. Günümüzde ise gelinlik ve diğer giysilerden elektronik eşyalara ve çatal bıçak takımlarına kadar çok çeşitli ürünler satmaktadır.
1500-2500 tl ye lol oynatan pc
Arkadaşlar bütçem max 2500 tl sadece kasa için laptopumu adli bir mesela yüzünden incelemeye aldılar geçici süreli evde vakit gecirmek için lol oynatacak(donmadan) film vs izletecek orta derece bir sistem arıyorum masaüstü olarak önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.782 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları