Ryzen 7 5800X işlemci aşırı ısınıyor yardım
Agalar BF5 de 90 dereceleri görüyor
Rise Of The Tomb Raider de - 70 75
Forza Horizon 4 de - 70 78
bugün motaj yaptım hiç bir hata vb yok 240mm CM Vl240L sıvı soğutma kullanıyorum macunu bugün sürdüm işlemciyi de bugün taktım
Macun markası Thermal Grizzly Kryonaut iyi dediler ama cacık çıktı sanki :/
PBO Auto da bu arada...
İşlemci upgrade etmeye karar verdim render, oyun ve yayın odaklı kullanıyorum ama anakart için şuan bütçem yok bir süreliğine de olsa idare edermi ? yoksa değiştirmeye gerek yokmu
GA-AB350M GAMİNG 3 Adlı anakartı kullanıyorum 5000 serisi güncellemesi gelmiş
cevaplarsanız çok sevinirim, gününüz güzel geçsin...
DDR5 Ram Önerisi
arkadaşlar ufaktan ddr5 sisteme geçiyorum 3 adet ram buldum bütçeme uygun ama hangisini tercih etmeliyim ?
Amd sistem diziyorum
şuan ddr4 de hyperx fury kullanıyorum ve çok memnunum sizce hangisini tercih edeyim ?
ANAKART TAVSİYESİ
Dostlar sistem upgrade edicektim baktım ki AM5 sistem dizsem aynı paraya patlıyor dedim AM5 bir sisteme geçeyim
"AsRock B650M PG Riptide"
adlı anakartı önerirmisiniz ? kullanan var mı ?
Evet soru başlıkta elimde bulunan soğutucu bu ve masrafa girmekten de kaçınmak istiyorum yeterli olurmu ?
Anakartım r7 5800x3d işlemciyi taşır mı?
Merhabalar ben ga-ab350m gaming 3 adlı anakarta sahibim 5000 serisi güncellemesi gelmiş şuan r5 3600x kullanıyorum ve anakart masrafından kaçınmak istiyorum sizce yeterli olur mu
Anakart görüntü vermeme sorunu ( No signal )
Anakart no signal hatası
|
Ekran kartı görüntü alamama sorunu
|
Obs ndi için kasa toplama yardım.
|
RX 580 8GB . RYZEN 5 1600X . GA-AB350M GAMING 3 . 2X4 G SKILL 2400 MHZ RAM . 1TB HDD . ZM600LE PSU. ZALMAN Z3 PLUS SIYAH KASA |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 214
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.405 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware