YTE Bootcamp hakkında
Merhaba dostlar bu sene ulusal staj programı kapsamında staj başvurusunda bulunmuştum ve bu sabah telefonuma staj teklifi aldığımla alakalı mesaj geldi. Mesaja baktığımda TUBİTAK merkezli Yazılım Teknoloji Araştırma Enstitüsünden staj adı altında eğitim teklifi aldığımı gördüm. YTE bootcamp olarak geçiyor. Bu teklifle alakalı kafama birkaç soru takıldı.
- Bu bootcampe daha önce katılmış olan veya hakkında bilgi sahibi olan varsa ilerleyiş ve verim hakkında özetleyebilirse çok iyi olur çünkü internette çok fazla bilgi bulamadım.
- Ben İstanbulda yaşayıp Bursada okuyan birisiyim fakat eğitim Ankarada. Eğitim çevrimiçi olarak belirtilmiş ama Ankarada bulunmamı gerektirecek bi durum var mı?
bunun dışında eğitime daha önceden girmiş veya bilgisi olanlar özel mesaj yollarsa sevinirim iyi forumlar
Iphone 8 cihazımı ios 15.5 sürümüne güncellemek istiyorum
Merhaba dostlar başlıkta belirttiğim gibi Iphone 8 cihaza sahibim, telefonu 2. el aldım ve aldığımda 14.7 sürümündeydi. Ben cihazı 15.5 sürümünde kullanmak istiyorum fakat şuan en güncel sürüm 16.5. Telefonu en güncel sürüm dışındaki sürümlere nasıl güncelleyebileceğim hakkında bilgisi olan birileri var mıdır acaba?
Rampage mouse imleci hareket etmiyor
Merhaba geçen hafta aldığım rampage smx-r45 orbit mousemda bugün bir sorunla karşılaştım. Şimdiye kadar hatasız çalışırken bugün bi anda imleci hareket ettirmemeye başladı. Diğer fonksiyonlarında hiç bir sıkıntı yok sol tık sağ tık mouse topu mouse ışıkları vs. hatasız çalışıyor ama imleci hareket ettirmiyor(bu arada mouse altındaki kırmızı ışık yanmıyor). 2-3 dakika geçtikten sonra mouse altındaki kırmızı ışık çok hızlı yanıp sönmeye başladı o sırada mouse ufak tepkiler veriyordu ama asla işlevsel değildi. Biraz daha geçtikten sonra düzeldi ışık normal yandı mouse da eski haline döndü fakat bu olay sürekli tekrar etmeye başladı. Şunu fark ettim düzeldikten sonra sürekli hareket ettirirsem mouse hatasız devam ediyor fakat 4 5 saniye mouseu bırakınca tekrar aynı şey oluyor imleç hareket etmiyor veya çok az tepki veriyor. Sorun neyle alakalı olabilir, düzeltebilir miyim yoksa iade mi düşüneyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
DENEME ÇOZME HAKKİNDA YARDIM
|
TYT FEN UNUTMA SORUNSALI
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.831 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar