Gta Hesap Değiştirme?
epic hesabımda olan gta 5 online da süresiz ban yedim. (sadece modifiye için kullandım. hile önermiyorum.) social hesabımda rdr online da vardı. rockstar ticket yazsam epicle aldığım gtayı kütüphaneden kaldırıp steamden alsam mesela onun yerine hesaba bağlayabilir miyim? rdr ye ban gibi vs bi etkisi var mı?
GTA Online tekrar ban yer miyim?
gta online da uçan araçla beni hep vurdukları için bende silah tank vs almak için para hilesi yapıyordum. bu sefer biraz abarttım 30 gün ban yedim. ban kalktıktan sonra abartmadan para hilesi yapsam tekrar ban yer miyim?
TT DNS nasıl değiştirilir?
TT taahhütlü internet kullanıyorum. internet hızını arttırması için google dns sini ağ özelliklerinden yazıyorum ama işe yaramıyor dns hatası veriyor. TT'de dns değiştirilemiyor mu? değiştiriliyorsa nasıl değiştirebilirim?
2K- 4K Monitör Önerisi
2K için bu monitörün fiyatı çok mu yüksek indirim gelebilir mi?
4K içinse bu monitör var fakat 8 bit olması ve 16,7 milyon renk olması çok dezavantaj mı?
Tavsiyeniz nedir?
Kulaklık Önerisi
ders, oyun vb için kullanabileceğim en ucuz kulaklık ve mikrofon jakı ayrı olan kulaklık tavsiyesi?
ratio oranına bakan torrent sitesinden torrent dosyası indirdim. indirme hızı iyi ama upload kötü. port açmak falan yazıyordu sitede. port nasıl açılıyor ya da port açmadan upload hızı yükseltmenin yolu var mı?
Huawei T3 10 tablet iyi midir?
|
Reeder A8 Q2 tablet iyi midir?
|
Reeder A8 Q2 tablet iyi midir?
|
J7 Pro 2017 Hızlı Şarj Özelliği var mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.424 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware