FC 25 Oyuncu Kariyer modu saçmalıığı
Merhaba arkadaşlar, fc25 oyuncu kariyer modunda
85 ovaral a sahibim, Tüm antrenmanları yaptım, arada 3-5 tanesi hariç hepsi A not ile bitti. Her maç beklenti görevlerini fazlasıyla yapıyorum. Ona rağmen teknik direktör mail atınca Seni 11 e almayı bırak takımda olman bile doğru değil diyerek zayıf performans gösterdiğimi söylüyor. Şu lanet oyunda oyuncu kariyerinde nasıl yükseliyoruz ? Ligde 51 golüm var ama teknik direktör beğenmiyor , tavsiyeniz nedir ?
Merhabalar, Kuzey kıbrıs'daki Resmi motosiklet kurumumuz için , Drag yarışı süre ölçer, fodepar dedigimiz hatalı kalkışları tespit edebilecek bir yarış sistemi arıyoruz. konuyu dogru şekilde açıp açmadıgımdan emin degilim ama tam olarak aradıgımız şey bu. referans olarak Race america drag sistemi gibi bir sistem istiyorum.
herkese merhabalar, 8 yıldır IT olarak çalışmaktayım. yüzlerce firewall, yüzlerce sunucu, mikrotik -ubnt vs vs bir çok ağ ürünü ile çalışıp kurdum yani ağ konusunda kendimi deneyimli sayabilirim.fakat gelin görünki terzi kendi sökügünü dikemiyor !!
evimde MSİ-PULSE GL66 laptobum var. ve PC sürekli internet çekiyor arkadaşlar yani ne çekebilirse çekiyor limit kullanıyor. antenten baktıgımda ve kullanım kotasını kaldırdıgımda BOŞDA masaüstünde olan pc 30 mb -50 mb 'e kadar anlık internet kullanıyor görünüyor.
ilk başta virüs dedim, orjinal lisanslı kaspersky ve lisanssız 2 antivürüs daha denedim. VİRÜS YOK??
pc yi formatlayım bari dedim, formatladım (cracklı) birşey degişmedi gene aynı sorun??
Herhalde kullandıgım windows türünden kaynaklı dedim, başka indirdim. formatladım. tabiki degişmedi birşey...
Kullandıgım mevcut internet şirketini + modemi degiştim. farklı marka model modem aldım.
ilk 3 gün internet çok iyiydi, pingler çok sabit internetimde dalgalanma yok pc garip garip hareketler yapmıyorDU!!
son 3 gündür evde pc ile birbirmize çaresiz bakışlar atıyoruz... windows update kapattım. windows hizmetlerinin bir çogunu kapattım.
BU ARADA İNTERNETİ NE KADAR KULLANIRSAM KULLANAYIM GÖREV YÖNETİCİSİNDEN BAKTIGIMDA KULLANIM HEP 0MB SABİT.. ONUDA ÇÖZEMEDİM.
oyunlarda 1000 civarı pingler alıyorum. hangi oyuna girsem akraba oluyoruz insanlarla. yardımcı olana çiçek hediye gönderecegim yemin ederim..
bu sorunu yaşayıp çözebilen varmıdır?
iş yerimden 4 farklı IT uzmanı arkadaşlarım'da ugraştı fakat çözemedik...
MİCROSOFT SURFACE RT TABLET BOOT SORUNU
|
Çaresiz Kalan teknik Servis'e yardım
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 646 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware