İspir Fasulyesi Tavsiyesi (Online Mağaza)
Arkadaşlar selamlar, biliyorsunuz piyasada parfümlerin ve ayakkabıların ne kadar çakmasını yapıyorlarsa aynı şekilde İspir fasulyesinin de çakmasını yapıp satıyorlar. Trendyol, X şarküteri, kardeşler market gibi sitelerde satılan hiçbir ürüne güvenemiyorum. En son Çamlıca'da Çömlek Kuru Fasulye adlı mekanda güzel bir fasulye yemiştim ve tadı hala damağımda (ayrıca gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim).
Uzun lafın kısası, "ben buradan alıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim" dediğiniz bir online market, şarküteri vs. var mıdır? Hasret kaldım güzel fasulyeye. :)
testttttt
testttttt
32 yaşında gitara başlamak?
Selam arkadaşlar,
Birkaç ay sonra 32'ye doğru yürüyeceğim. Son zamanlarda beni sürekli dürten bir isteğim var gitar ile alakalı. Yaş olarak biraz geç olduğunun (halen çok geç değil bence) farkındayım ve bordrolu bir çalışanım. Gitar alsam ne ara oturup üzerine düşebilirim, ne ara kendimi geliştirmeye fırsat bulabilirim bilmiyorum fakat kararsızım.
Bütün üniversite hayatım enstrüman çalan yurt ve ev arkadaşlarım ile beraber geçti, bağlamasından elektro gitarına, akustik gitarından bas gitarına kadar farklı farklı enstrümanlar kurcaladım. Solak olduğum için hiçbir zaman kendimi geliştirebilme fırsatım olmadı. Açıkçası sürekli ters gitar çaldım Eric Gales gibi.
Artık kendime solak bir gitar alıp bir ömür uğraşmanın vakti geldi ve hatta geçti diye düşünüyorum. Amacım hayvan gibi kasıp sahne almak, grup kurup da para kazanmak değil, zaten bu saatten sonra da olamaz. Müzik kulağım her zaman iyiydi, duyduğum herhangi bir melodiyi anında gitarda çıkarabiliyorum. Bu saatten sonra gidip bi meksika strat'a para verip bi yerlerden başlamaya değer mi sizce? Benim gibi olan veya böyle bir tanıdığı olan var mı gitara çok geç başlayan?
Edit: bu arada tarz olarak da blues, funk ve progresif rock gibi şeyler çalmayı düşünüyorum. haftasonu elime gitarı alıp azıcık tıngırdatmalık birkaç gam öğrensem daha ne isterim.
Forum - İmza Kısmı Kimsede Gözükmüyor
Merhaba arkadaşlar, forumda kendimin de dahi kimsenin imzasını göremiyorum, acaba ayarlarda bir şeyleri mi kurcaladım?
edit: tamam ayarlardan hallettim. :)
Yeni Ekran Kartı Takınca Görüntü Gelmemesi
|
|
Ryzen 5 1600 Sistemli Bilgisayara GPU Önerisi
|
İlgi Alanları: 3B Tasarım, Render, Fotoğrafçılık, Müzik, Grafik, Araba
| Steam | Flickr | Tumblr | LastFM | DeviantArt | SoundCloud | Discogs | bobiler.org | GrabCAD | YouTube |
|
Eski kullanıcı isimlerim: Ayyuka (2011 - 2020) Drummer (2010 - 2011) ßoost (2007 - 2010) sinanC (2006 - 2007) |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.719
İkinci El Bölümü Mesajları: 93
Konularının görüntülenme sayısı: 65.932 (Bu ay: 612)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.010 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic