7 adet ASUS TF120 kurulumu nasıl yapılır?
Selam,
MSI prestige X570 creation anakartlı GT502 kasama, 7 adet ASUS TF120 kurmak istiyorum.
Fanları 2 adet 3in1 1 adet tekli paket şeklinde aldım. 3'lü paketler içinde 4 fana kadar bağlantı yapılan RGB kontrolcü çıkıyor. 1 kontrolcüye 4 fanı taktığım zaman 3 adet fan RGB kontrolcü dışında kalıyor. Sistem kurulumu konusunda çok bilgi sahibi değilim açıkçası. Sizlere sorum 7 adet fanları RGB özellikleriyle birlikte kullanabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim? Elimdeki 2 adet RGB kontrolcüyü bir şekilde bağlamam mümkün mü?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İyi hafta sonları.
32" veya üstü 4K Tasarım ve Gaming monitör önerisi
Selam,
Halihazırda tasarım işlerim için ASUS proart PA329C ve oyun için de Gigabyte 32M32qc kullanıyorum. Masada 2 monitör kullanmak istemediğim için şu an sadece proart monitörümle devam ediyorum ancak yenileme hızı vs. etkenlerden, oyun performansında çok zayıf kalıyor. Bu iki monitöründe özelliklerini barındıracak bir monitör arayışındayım. Minimum 32" ve 4k olması benim için önemli. Bütçe konusunda da ikisini de satıp üzerine ekleyeceğim için 40k bandında bir monitöre kadar bakabilirim.
Teşekkürler
5500₺ bütçe ile Psu, Kasa ve Sıvı soğutma önerisi.
|
MSI X570 Creation ve ASUS ThunderboltEx 3 bağlamak mümkün mü?
|
MSI X570 Creation ve ASUS ThunderboltEx 3 bağlamak mümkün mü?
|
Xbox one x ve philips hue light
|
Xbox one x üzerinden surrond ses almak. Yardım :(
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.176 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun