DJI Osmo Action GPS Bluetooth Remote Controller ön satışa sunuldu, siparişini verme niyetim var. Gümrükte % 30 vergiye okeyim ama absürt bir vergi çıkar mı sizce ?
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1776328-REG/dji_cp_os_00000281_01_osmo_action_gps_bluetooth.html
4K tv için media player , box tavsiyesi
Selamlar evde Samsung 55qn90a model tv kullanıyorum. Açıkçası ara yüzünü çok beğenmiyorum. Diyorum ki şu tvboxlardan birini alıp, buna harddisk bağlayayım. Harici diskimi media player olarak bu tv de en verimli nasıl kullanabilirim. Harici harddiski herhangi bir app le kullanabilir miyim ? Ya da önerebileceğiniz 4k destekli, harici disk takılabilen bir tv box ta olabilir. Ergonomik bir ara yüzde media player olarak kullanabileceğim tv box ya da uygulama var mıdır harddiskle birlikte kullanabileceğim ? Şimdiden cevaplarınız için sevgili tv gurularına teşekkür ederim :)
Selamlar macbook m1 modeliyle gelen 30 watt adaptörün şarj süresi malum. Kullanmakta olduğum xiaomi 11t telefonun 67 wattlık adaptörü var. M1 i bu adaptörle şarj etmek istesem uzun vadede bir zararı olur mu ? xiaomi adaptörün sanırsam pd 3.0 protokolünü destekliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Type C 3.2 Gen 2 şarj desteği
Selamlar anakartımdaki USB 3.2 Gen 2 10Gbps type c portu için uzatma kablosu bakıyorum. Merak ettiğim şu iyi bir kablo alsam. Şarj desteği maksimum kaç watt olur ? Anakartımın markası Msi B-550 A pro. Manuelini indirdim fakat destekle alakalı bir şey bulamadım.
Tavsiye edeceğiniz kablo modem marka var mıdır ?
Selamlar , müzik ve arada oyun oynayan birisiyim. Sene bitmeden kendimi ödüllendireyim dedim fakat kafam allak bullak oldu. Yurt dışı sitelerini incelediğimde önüme gelen kart creative G6 ve kulaklık olarak beyerdynamic oluyor. Oyun da oynadığım için özellikle Apex Legends oynuyorum ve ses konusunda gerçekten sıkıntı yaşadığım bir oyun. Kulaklık olarak elimde Hyperx Cloud II var. Çok memnun değilim açıkçası.
Sorum şu ses sistemlerinden gerçekten çok anlamadığım için dahili kasaya takılan ses kartlarından mı daha çok verim alabilirim. Yoksa harici dac dedikleri türden ses kartlarından. Kasaya bir kaç metre uzaklıkta okuma koltuğum var. Klasik müzikte dinleyen birisiyim. Daha önce hiç deneyimlemediğim için inceleme ve yorumlardan anladığım kadarıyla iyi bir ses kartı ve kulaklıkla müzik dinlemek daha önceki tecrübelerden bambaşkaymış. Baya baya merak ediyorum aslında.
Sorularım şu şekilde kasaya takılan cinsten ses kartı alacaksam, anfi almam gerekir mi ? Beyerdynamic kulaklık almak zorunda gibi hissediyorum yorumlardanm :) Yüksek empedanslı bir kulaklığı bu şekilde daha verimli mi kullanabiliyoruz ?
İkinci sorum harici bir dac alırsam , dac a telefondan bağlantı yapabilir miyim? Dac güç beslemesi için ayrı bir adaptör v.s gereklimidir ? Böylelikle hem pc de kullanbilirim hem başka yere götürüp orada müzik dinleyebilirim.
Üçüncü sorum G serisi Creative ses kartlarındaki oyunlar için hazırlanmış hazır ayarlarla aldığım verimi başka firmaların ürettiği daclardan alabilir miyim ?
Dördüncü sorum bazı oyuncular apple 3.5mm jack girişli kulaklıkla gayet iyi ses kasıp apex legendsi oynayabiliyorlar. Satın alacağım harici ya da dahili ses kartlarında destekleyecekleri minimum ohm değeri bu kulaklığın ohm değerinin altında olur mu ? Belirttiğiniz marka model o kulaklığı besleyebilir mi ?
Beşinci sorum CREATIVE Sound Blaster Z SE 1400 tl gibi uygun bir fiyattan satılıyor. Bu bile yeterli diyen abilerimiz olursa kasa arkada kalıyor biraz. 1 metre 3.5 mm uzatma kablosu kullansam sesin verimi düşer mi apple 3.5mm kulaklıkla. İyi ses kasılırsa oyun oynarken kapalı kullanmak gibi bir niyetim yok. Fakat müzik için istiyorum. Önereceğiniz kulaklık içinde uzatma kullansam sorun olur mu ?
Açıklamam biraz karışık olduysa kusura bakmayın. Memnun olduğunuz bir set varsa , lütfen paylaşmaktan çekinmeyin.
Anakartım B-550 A pro , ekran kartım RX 6800XT bazen sorun olabiliyormuş, forumlarda okuduğum incelemeler kadarıyla.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
vjdrsjejv isimli arkadaşın uyarmasıyla bütçeyide belirteyim, 8 , 10 bin liraya kadar çıkabilirim.
Bios ekranında neredeyse hiçbir seçenek seçilemiyor
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.448 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar