![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Android TV Uygulama Sorunu
Merhaba, vestel marka android bir televizyona sahibim. Google güvenlik güncellemesi gelmediği için android tv de google hesabı ile oturum açamıyorum ve google play e bağlanamıyorum. TV'de fabrika çıkışı herhangi bir dosya yöneticisi bulunmuyor. TV resmen kullanılamaz hale geldi. Vestel ile ve tüketici hakem heyetine yaptığım başvurular da sonuçsuz kaldı. Şu an tek çare tv box bağlamak oldu ama belki bir çaresi vardır diye sizlere sormak istedim.
Google play e ve google hizmetlerine erişemediğim ve dosya yöneticisi olmayan bir android cihaza bir şekilde uygulama yüklenebilir mi? Wifiye bağlanabiliyorum. İçinde film, müzik olan flash ı takınca tv görüyor ve içerikleri oynatabiliyorum. apk leri göstermiyor ama. pek bilmiyorum bu işleri ama telnet ten ssh den yani bilgisayardan bir şekilde tv ye bağlanma ve uygulama yükleme imkanım var mı? sadece bi dosya yöneticisi yükleyebilsem sonrası kolay, yine hayata geçirebilirim tv yi.
Netflix'e 4. Aranıyor
Merhabalar, 1.5 yıldır ortak kullandığımız 4 kişilik netflix grubumuzdan bir arkadaşımız ayrılmak istedi. Onun yerine grubumuza 1 kişi aramaktayız. Ücret eşit şekilde 4 e bölünmektedir. dm üzerinden numara bırakırsanız size ulaşabilirim.
Netflix'e 4. Aranıyor
Merhabalar, 1.5 yıldır ortak kullandığımız 4 kişilik netflix grubumuzdan bir arkadaşımız ayrılmak istedi. Onun yerine grubumuza 1 kişi aramaktayız. Ücret eşit şekilde 4 e bölünmektedir.
Netflix e 4. Aranıyor
Merhabalar, 1.5 yıldır ortak kullandığımız 4 kişilik netflix grubumuzdan bir arkadaşımız ayrılmak istedi. Onun yerine grubumuza 1 kişi aramaktayız. Ücret eşit şekilde 4 e bölünmektedir.
Alarmda Şartlama / Kural Koyma
Merhaba, android (Xiaomi Redmi 9T) bir telefona sahibim ve şöyle bir şeye ihtiyacım var; X uygulamadan bildirim varsa 06:00 da alarm çalsın. X uygulamadan bildirim yoksa 07:30'da alarm çalsın. Bu şekilde şart uygulayabileceğim bir uygulama veya yöntem biliyor musunuz?
Merhaba, vdsl modem ihtiyacım var. asus n17u ve keenetic omni dsl arasında kaldım. 5ghz ihtiyacım yok. Aynı anda 15 e yakın cihaz wifi üzerinden internete çıkıyor. asus n17u daha önce kullandım. açıkcası torrent konusunda pek verimli değildi. Bir de benim asıl ihtiyacım torrent değil de linkten dosya indirmesi. Keeneticte openwrt uygulamalarının çalıştığının okudum bir yerde. bu doğru mu, eğer doğruysa download cihazı olarak kullanabileceğm uygulamaları mevcut mudur? asusun arayüz hantallığından dolayı keenetic e biraz daha sıcak bakıyorum açıkcası. keenetic önerirseniz extra dsl modeli ile omni dsl arasında wifi 5 dışında fark var mı. birinde 4 anten diğerinde 2 anten var. Ben sadece 2.4 bandını kullanacağım için aralarında çekim gücü farkı olur mu?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.517 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)