Bioenerji uzmanı Elif hakkında 🫨
|
|
|
Dudak üstü bıyık çıkmama sorunu
|
Arkadaşlar merhaba. Eski laptopuma elimde win 7 CD si olduğu için bu cd ile format attım. Ekran görüntüsü falan berbat ve düzelmiyor. Eski sürüm olduğu içinde Microsoft yazılım güncellemeyi 2 yıl önce kapatmış. Driverları nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim 🍀👋
Win 7 ultimate olarak attım fortmatı
Oyun Kasası yrdı
Alıntı
metni:bir Oyun bilgisayarı kurmak için bilgisayarcıdan sadece kasa için bu fiyatı aldım. Öneride bulunursanız sevinirim.
Yeğenime oyun kasası alacağım sos
Alıntı
metni:Bilgisayarcı kasa için bu fiyatı çıkarttı. Marka falan yazmamış farkındayım ama takriben fiyat bu civarlarda mı ? Kasa önerileri için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kayınpedere telefon bakıyorum arkadaşlar. tablet gibi ekranı olmasına gerek yok. Limit 1.5bin tl oldugu için seçmek zor değil ama yine de iki gün sonra aradıgımız da açabilsin en azından :) redeer markası Türkiye üretimiymiş sanırım yalnız yorumları pekte iç açıcı değil. Başka markalarda f/p ürün tavsiyesi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Kayınpedere telefon bakıyorum arkadaşlar. Limit 1.5bin ₺ redeer markası Türkiye üretimiymiş sanırım yalnız yorumları pekte iç açıcı değil. Başka markalarda f/p ürün tavsiyesi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim 🤝
Merhabalar yardımcı olursanız sevinirim.
iphone 7 kullanıcısıyım. İcloud şifremi unuttum internet çekmediği için çok kez şifre sıfırlama işlemi yaptığım için 20 saat kadar inceleme işlemi için süre verildi. Bu süreç dolduktan sonra telefonu sıfırlamak istiyorum ancak indirmiş olduğum 14.* güncellemesinin kurulmasını istemiyorum. Güncelleme dosyasını telefonu sıfırlamadan önce nasıl silebilirim?
Meslek: Aşçı
İlgi Alanları: Teknoloji
Kuş ölür,sen uçuşu hatırla. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.439 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic