Bir haftadır medyada iyice dillendirilen bir konu. Biraz araştırınca doğru olduğunu gördüm.
Benim merak ettiğim konu şu; Diyelim ki Aralık ayında edevletten baktığımda emekli olursam alacağım maaş 30.000 lira görünüyor. bir kaç sene sonra emekli olmayı düşünüyorum. Ocak ayında baktığımda yine 30.000 ya da o ay ki sgk primi etkisiyle 30200 lira gibi bir rakam mı göreceğim ? 2. soru bu yıl enflasyon yüksek çıktığı için % 30 ve belki daha fazla bir fark oluşacak. Emekli olmazsam 1 yıl sonra bu farkı hissedecek miyim ?
Smart Tv kumandası arızası.
LG Smart tv kumandasının joistiğinin tırnağı kırıldı. Youtubeden videolara bakarak içine bir mil geçirp yerine oturtabiliyorum ama sağlıklı olmuyor. Mouse click özelliği çalışmıyor. Daha önce click yapmayı sağlayan yere dokununca kumanda ışığı çalışıyordu. Kumandayı defalarca söküp taktığım için üzerindeki sim gibi olan şey düştü. Şimdi dokununca ışık yanmıyor. Servisi sadece tekerleğe ( joistik) 450 TL istedi. O tekerleğin internetteki fiyatı da 20-120 TL arasında.
Ok işareti ile gösterdiğim yer click yapmayı sağlayan ve üzerindeki sim (pul) çıkan yer.
Hotbird NASA 4K TV
Hotbird uydusundan yayın yapan ve çok güzel bir kanal olan NASA 4K TV 1-2 haftadır çıkmıyor. İnternetten baktım, frekansı değişmiş görünüyor. Yeni frekansı girdim ama yine çıkmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Bu frekansa bağlı olan travel 4k ve museum 4k kanaları da çıkmadı.
Full hd mi yoksa 4K mi ?
|
Telefonumdan sürekli TL gidiyor. Yardım lütfen.
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.057 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 199 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Banka - Kredi Kartı Fırsatları