S24 adaptör ve kablo
merhabalar s24 ün içinden type c to c kablo çıkıyor.şimdi ona uyumlu adaptör mü alsam yoksa usb to type c kablo alsam sıkıntı olur mu telefon için.yani dışarıda vs lazım olsa usb çıkış bulunurda c zor biraz yinede tel.için sıkıntı olur mu bilemedim. bir de orjinal kablo adaptör vs için nereden alım yapıyorsunuz acaba kendi sitesi pahalı biraz .
S23 256gb vs s24 128 gb
Evet en sonunda indirim beklemeyi bıraktım o yüzden size danışıyorum s23 256gb 30 bin s24 128 gb 33 bin. Ne yapmalı hafıza mı işlemci mi seçilmeli
Evdeki İnternet prizleri yardım lütfen
Merhabalar, öncelikle bu konularda hiç bilgim olmadığını belirtmek isterim.vodafone net kullanıyorfum kapattım Türknete geçmek istedim vdsl alt yapısı varmış. Türk Telekom alt yapısı kullanıyormuş Vodafone bunlar bildiklerim. Benim prizlerim resimlerdeki gibi kablo çıkan yerde modem bağlıydı. Elektrikçi '' abla orası tv çıkışı İnternet alamazsınız '' dedi inatla yalanmı söylüyorum adamlar takmış işte varmış demekki orada İnternet bağlamışlar diyorum yok. Ben 2 yuvarlaklı yere bağlatmak istiyorum orayada ikisi tv çıkışı diyor ya sabır dedim İnternet ya işte yok. Ben bunları nasıl neyle değiştiricem bilgi verirmisiniz. Kablo çıkan eski modemin yerine merkezi uydu çektirmeyi düşündüğüm için iki yuvarlaklı yere taktırmak istiyorum modemi umarım anlatabilmişimdir
Samsung s22 hakkında
samsung s22 yi sadece boyutu için istiyorum açıkcası.ama fiyatı kafamı karıştırıyor sanki bu fiyata boyut faktörünü çıkarırsan daha iyisi alınır gibi.Fiyatına göre özelliği iyi ise s22 den devam edeyim diyorum fikirleriniz nelerdir? ikinci el mi alsam diyorum hatta s22 yi 15 bin civarında *kameranın iyi olması ve güncelleme alması kriterlerim.*. telefonumu bunlar için değiştiriyorum p10lite dan geçiyorum tek kullanan ben kalmış olabilirim :)
6 inç civarı küçük android
general mobile gm20 dışında küçük android bulamadım o da güncel değil sanırım.tavsiyeniz var mı?10.000 tl aşağısı hoş o kadar da zor ama yo küçük telefon işte:)
17 bin civarı tavsiye
Aslında eğitim içimalıcam ama ekran kartı da çok kötü olmasın istiyorum biraz uzun seneler götürsün beni diye hem biraz oyun da oynarım.Amazonda 15 20 nin civarı şeçenekler var ama bilgim olmadığı için yardım istemeye geldim sizden.
Max 10 bin bütçe
Merhabalar başlıkta da dediğim gibi maks. 10 binlik bir cihaz arıyorum. Şöyle bir durum var hiç bir bilgim yok ilk kez kendim alıcam bilgisayarımı. Ekran kartı vs bilgim olmadığı için size danışmak istedim teşekkür ederim
6 inç yada daha küçük boyutlu android telefon
Android güncellemesi almaya devam eden küçük boyutlu telefon arayışımız var. Şu an general mobile discovery kullanıyor daha büyük telefonda sıkıntı oluyor maalesef.Iphone bu kesimi bilip üretirken android telefonlar bu kısmında çok yetersiz.yardımcı olacabilecekler varsa teşekkür ederim. (kendim huawei kullanıyorum boyut uysada güncelleme sıkıntısı var)
ACİL!Ankastre set hangisini almalı
Merhaba arkadaşlar 1 hafta içinde karar vermem lazım çeyiz için.başka markalarda öneriye açığım ama çok karıştırmakta istemiyorum genel olarak iyise alıp geçmek istiyorum
BEKO İÇERİĞİ:
*Fırın:
AFBD 14300 GKS
• 8 pişirme fonksiyonlu multifonksiyon fırın
• Buhar destekli pişirme ile daha kabarık
hamur işleri
*Ocak:
BOCD T 6510 EG: Genişletilmiş pişirme alanı ile aynı
anda 4 tencere kullanma imkanı
• PractiClean: Hızlı ve kolay temizlenebilir nano
kaplama
*Alternatif:BOCD T 6510 EKS
• 9 Kademeli ısı ayarı
*Davlumbaz:BDE 6060 G
• 632 m3/saat havalandırma gücü
• Ses seviyesi: Min. 46 dBA, Max. 67 dBA
TOPLAM :5200 Fiyat verildi
BOSH içeriği:
*Fırın:HBF 514BH0 T
•Buhar desteği YOK.
•eco clean YOK
*Ocak: POP 6C6B22 O
*Davlumbaz: DWK 065G60 T
•540 m3/saat havalandırma gücü
TOPLAM 5600 Fiyat verildi
Özelliklere bakınca beko ama genel olarak bosh tavsiye ediliyor kararsız kaldım.
EK SORU:ocakta wok gözü kullanan varmı teki wok gözlü olan bir ocak mı alsam kararsız kaldım görüşler nasıldır teşekkürler.
Ankastre Mikrodalga
Öncelikle merhabalar herkese. Ankastre mikrodalga arayışına girdim ama biraz moralim bozuldu sololarla arasında 2 katı fiyat var. Ama mutfakta ona özel olarak dolap yaptırdığım için ankastre daha iyi duracak. Birincisi kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı. Ayrıca birde ankastre mikrodalga çerçevesi satılıyor o nedir onı da mı almak gerekiyor. Teşekkürler
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.106 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri