Superonline'ın Kafasına göre vpn vs. engellemesi
Arkadaşlar bu konudan bıkkın olmayan var mı? İşim gereği dedicated ip kullanmam gerekiyor vps içerisine wireguard kurdum 1 gün kullandım ertesi gün portu yavaşlatmışlar kullanılmıyor artık. Nordvpn vs. de engelli. Şikayet talebi açtım btk kararı var vpn ile yasaklı sitelere girişe destek vermiyoruz diyorlar. 1.si vpn sadece yasaklı sitelere giriş için kullanılmıyor 2.si Türknet'i aradım onun da altyapısı var biz herhangi bir engelleme vs. yapmıyoruz dediler. Bu btk kararı olayı tamamen totolarından uydurdukları bir şey. Proton vpn vs. çalışıyor ama onlarda da dedicated vpn yok kafalarına göre engelleme yapıyorlar.
200 mbit internet kullanıyorum bazen youtube bile geç yükleniyor. Sürekli bir kısıtlama sürekli bir engelleme. Ülke irana dönüyor yavaştan. Parayı almaya gelince çatır çatır alıyorlar hizmet vermeye gelince yok. Superonline gerçekten pişmanlık. 6 ay var tahhüt bitmesine yoksa hemen iptal edeceğim.
Bu sorunu aşmanın bir yolu var mı?
Ayrıca SUPERONLINE'a geçecek kişilere senelerdir bir SUPERONLINE abonesi olarak tavsiyem SAKIN GEÇMEYİN!
stuck pixel
Merhaba arkadaşlar amazondan benq zowie 240 hz monitör aldım ancak ölü piksel testi yaparken şöyle bir şeye rastladım. Siyah ve gri renkte görünen diğer tüm renklerde görünmeyen mavi bir piksel. İnternette araştırdığım kadarıyla stuck pixel deniyor. Bazı çözüm yöntemleri denedim ama işe yaramadı. Kimisi zamanla geçer kimisi iade edin diyor.
Ürün stoklarda kalmamış sizce ne yapayım iade mi edeyim?
gtx 1080 slot ve fps sorunu
|
Hangi Ipad'i almalıyım?
|
Meslek: Yazılımcı
.. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 9.153 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware