Ekranda Çıkan Harfe Klavyeden Otomatik Basma
Arkadaşlar selamlar, bilgisayar ekranında belirlediğim çerçevenin içinde çıkan farklı harflere klavyeden otomatik olarak basabileceğim bir program var mı? Örneğin bu resimdeki harfler belirli aralıklarla toplu şekilde değişiyor her değişmede sanki klavyeden basmışım gibi otomatik olarak bu harflere basacak bir program arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Anında İngilizce Çeviri Programı
Merhaba arkadaşlar bilgisayarda ingilizce alt yazılı oyun oynarken ekrana yansıyan bu alt yazıları anlık olarak türkçeye çevirebilecek bir program var mı?
İki Harici Harddisk Arasında Dosya Kopyalama Sorunu
Merhaba, iki adet harici harddiskim var birindeki fotoğraf ve videoların olduğu klasörleri diğerine kopyalamak istiyorum ama kopyala yapıştır yaptığım zaman ya hiç tepki vermiyor ya da kopyalıyormuş gibi veri aktarım çubuğunu 1-2 saniyede hızlıca doldurup kopyalama yapmıyor, sorun ne olabilir?
Kırık Ps4 İçin Oyun İndirme Sitesi
Herkese selamlar arkadaşlar bugün bir adet kırık versiyon ps4 aldım. İnternetten ücretsiz bir şekilde oyun indirip oynayabileceğim siteler varsa tavsiye eder misiniz. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun. ETS 2 oynuyorum 2 adet tırım var ve 2 tane şoför aldım 2 tırıda şoförler kullanıyor, kendim ise nakliye piyasasından gelen tek seferlik işlere çıkıyorum. Bu mantıklı bi yöntem mi. Yoksa tırlarımdan bi tanesini kendim kullanmam daha mı karlı olur...
Windows Kurulu Hdd'yi Windows Kurulu Başka Pc'ye Takmak
İçinde Windows kurulu sdd takılı olan bir bilgisayarım var. Bilgisayar hafızasını arttırmak için ssd'nin yanına bir de extradan Hdd aldım fakat içinde işletim sistemi kuruluymuş. Ssd yi çıkarmadan Hdd yi taksam sorun olurmu.
Bağlı Değil - Hiç Bağlantı Yok
Selamlar arkadaşlar...
Masa üstü yeni bir bilgisayar aldım. Modemden uzunca bir inernet kablosu çektim ve bağladım fakat görev çubuğunda sağ altta "bağlı değil hiç bağlantı yok" yazıyor. Simge olarak dünya üzerinden geçen enlem boylam çizgileri gibi bir simgesi var ve dünyanın alt kısmında yasak işareti var. Sağ tıklayıp sorunları gider dediğimde ise "Bu bilgisayara bir Ethernet kablosu takın" yazıyor, bu sebeple internete erişemiyorum. Fakat aynı kabloyu başka bir bilgisayara bağlayınca sorunsuz çalışıyor. Acaba sorun yeni aldığım bilgisayarda mı diye düşünüp modemin yanında ki kısa internet kablosunu bağladım ve internete bağlandı. Yani uzun kablo ile yeni bilgisayar birbirinden bağımsız başka bağlantılarla çalışırken, birbirine bağladığım zaman çalışmıyorlar ve benim ikisini bir arada kullanmam gerekiyor. Bunun sebebi ne olabilir, nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olur musunuz?
GTA 5 ONLINE'DA ARAÇ MODU
|
Rockstar Hesabından Oyunun Silinmesi
|
İşlemci : Intel Core İ7 7700 Soket 1151 3.6GHz Ram : GSKILL 8GB Harddisk :WD ''3.5'' 1 TB Anakart :ASUS TUF Z270 DDR4 3866MHz(O.C.) Ekran Kartı : ASUS GeForce GTX 1060 GDDR5 6GB 192Bit NVDIA Dual DX12 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.041 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware