Kapı Giriş Kartı Log Okuma
Merhabalar, iş yerine bir kapı kartı ile giriyorum. Bu kart acaba giriş çıkış zamanlarımı tutuyor mudur? Nasıl erisebilirim tutuyorsa? NFC tools indirip okutmayi denedim ama okumadı.
Kart beyaz düz bir kart. Üzerinde "AY PRATİK KEY" yazıyor. Kapıda ise şifre girilebilen bir cihaz var kartı o cihaza okutuyoruz.
Oyun oynarken klavye ve mouse takılması-gecikmesi
Merhabalar, ikinci el Monster Abra A7 V7.3 laptop aldım. Özellikleri şöyle:
İşlemci: Intel Core i5 7300HQ 2.50GHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB
RAM: 8 + 16 GB
Depolama: 250 GB SSD + 1TB HDD
Oyunda karakter yürürken W tuşunu bırakıyorum ve 5-10 saniye daha koşmaya devam ediyor. ASD tuşlarında aynı sorun az da olsa mevcut. Mouse'da bazen çok çevirmeme rağmen azıcık dönüyor takılıyor. Başka mouse ve klavye ile denediğimde aynı sorunu yaşadım. Nerde sorun olabilir yardımcı olabilecek var mı?
Merhabalar, 2 haftadır hyper casual mobil oyun yapan bir oyun şirketinde çalışıyorum. Haftasonları da kendi oyunumu yapıp yayınlamayı düşünüyorum. Ancak Google Ads kullanımını bilmiyorum(retention, CPI, vs.). O yüzden ilk olarak basit bir oyun çıkarıp reklam vermeyi test etmek istiyorum kendimce. Tabi önce biraz bilgi edinmem gerek. Acaba reklam verme ile ilgili ayrıntıları öğrenebileceğim bir kaynak var mı?
Bilgisayar Ağları Final Sorusu Acill!
Şu soruyu çözebilecek var mı??
Arkadaşlar ilk oyunum yayınlandı yaklaşık 1 - 1.5 gibi bir sürede yaptım. Assetler hazır internetten aldım. Yorumlarınızı bekliyorumm
Play Store link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.InfiniteSparkGames.RegularFightMobile&hl=tr
İlk Oyunum Yayınlandı - Regular Fight
Arkadaşlar ilk oyunum yayınlandı. Yaklaşık 1- 1.5 ay içinde yaptım. Yorumları alayımm
Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.InfiniteSparkGames.RegularFightMobile&hl=tr
Bu arada asset'ler hazır kendim modellemedim.
C# non-ASCII karakterleri textBox'a yazdırma
Merhabalar. byte array içinde tuttuğum şifrelenmiş metni dosyaya yazdırıyorum ve non-ASCII karakterleri de düzgün yazıyor. Ama bu karakterleri dosyadan okuyup textBox'a yazmaya çalışınca non-ASCII karakterler yerine soru işaretleri koyuyor:
ÊĞ9z –4àO$&ê\±"
��9z �4�O$&�\�"
Üstteki, karakterlerin gözüktüğü hali. Alttaki, textBox'a yazdırınca gözüken, non-ASCII karakterlerin soru işaretlerine dönüştüğü hali.
MaskedTextBox ekleyip özelliklerden AsciiOnly = False yaptım. Böylece elle ascii karakter girebiliyorum textBox'a ve düzgün gözüküyor. Ama dosyadan okuduğum text'i oraya yazdırınca soru işaretleri çıkıyor.
Denediğim kodlar:
maskedTextBox1.Text = Encoding.UTF8.GetString(bytes);
maskedTextBox1.Text = Convert.ToBase64String(bytes);
Ubuntu- C ile proses bilgilerini yazdırmak ?
|
Unity Remote 5 ile oyunu test etmek...
|
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.243 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama