Samsung A72 bulanık fotoğraf çekiyor, netlemiyor.
Arkadaşlar Samsung A72 telefonumun kamerası bir süredir bulanık çekiyor ama sadece bulanık çeken kamera ortadaki kamera yani 1X te olan kamera. 0.5X farklı bir kamera örneğin onda bulanıklık yok. 3X yaklaşma kamerası da aynı şekilde bulanık değil. Çözmenin bir yolu var mıdır bu sorunu?
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps 2.4 GHz Sinyal Güçlendirici Hızımı Düşürüyor?
Arkadaşlar Xiaomi Mi Wifi Pro'yu kurdum, laptop 130'larda hız alırken normal internetten wifi pro ile bu hız 29'lara düşüyor. TV için almıştım özellikle onda da en fazla 25 filan oluyor hız. Çekim gücü full gözüküyor aslında ama bu hız sorununu nasıl çözebilirim?
Kirli Sakal İçin Tıraş Makinesi Önerisi?
Sadece kirli sakal için hangi tıraş makinesini önerirsiniz arkadaşlar?
MI Hafıza Kartı
MI hafıza kartı kullanan arkadaşlar var mıdır? Memnun musunuz?
Bu kart alınır mı sizce cep telefonu için?
Cep Telefonu Micro SD Önerisi
Cep Telefonu için sd kart önerileriniz var mı? 512 GB ya da 1 TB.
Teşekkürler.
Superonline Hız Sorunu
Arkadaşlar uzun zamandır Superonline'da hız sorunu yaşıyorum. Durup dururken internet 0.8 megabitlere kadar düşüyor, ancak reset atınca düzeliyor. Modem çok eski değil, zar zor ısrarımla teknik ekip geldi hattan ölçüm yapıp sorun yok diyerek gitti. Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu? Neredeyse her gün oluyor.
Modem markası Zte ZXHN
Zte ZXHN H267A Modem Hız Sorunu
Arkadaşlar Zte ZXHN H267A modeme sahibim, modem 5-6 ay önce geldi. İlk zamanlarda iyidi ama bir süredir hızda aşırı dalgalanma yaşıyorum. Bazen 40mbit alırken bazen 1-2 alıyorum, kopma noktasına geliyor hızım. Modem yanından bile 10-15 aldığım oluyor. 3-4 kere aradım çağrı hizmetlerini güncellemeler, yapılandırmalar filan yaptılar anlık çözüldü ama sonra tekrar başa sardı. En sonda teknik servis geldi hat ve modemi kontrol etti, tek kanala bağladı. Modemde ve hatta sorun yok dedi ama tekrar kötü oldu hız. 1-2'ye düşüyor yine.
Bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce, nasıl çözebilirim, önerileriniz nedir?
Teşekkürler.
1 Ekim - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi OPET istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı!
Kampanyada kazanılan chip para 22 Kasım 2022’ye kadar kampanyaya katılan Opet istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olacaktır.
Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “OPET” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir.
Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.
Kampanyaya dahil olan Axess üye işyeri OPET/ SUNPET istasyonlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.
16 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı!
Kampanyada kazanılan chip para 8 Ekim 2022’ye kadar kampanyaya katılan Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olacaktır.
Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “PO” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir.
Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.
Kampanyaya dahil olan Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.
Kaynak:
Ücretsiz Sanal Sunucu Tavsiyesi
Arkadaşlar kredi kartı bilgilerini istemeyen ücretsiz sunucu tavsiyeleriniz var mı?
Digital Ocean ve Google Cloud iyi ama kredi kartı istiyor.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.172
İkinci El Bölümü Mesajları: 359
Konularının görüntülenme sayısı: 38.808 (Bu ay: 542)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.261 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor