Ağ Bağdaştırıcılarında Ethernet Gözükmüyor
Merhaba. Bilgisayarımı normal kullanırken fark ettim. Normalde ethernet kablosu ile bağlıyım internete görev yöneticisi bölümünde wifi simgesini gördüm. Ethernet gözükmüyordu. Sonra ağ bağdaştırıcılarında ethernet olmadığını gördüm. Aygıt yöneticisine geldiğimde üstünde ünlem vardı. Sürüyücüyü güncelleştir dedim fakat güncelleme yoktu. Ben de sürüyücü kaldırarak bilgisayarı yeniden başlattım. Geri gelmedi bu seefer manuel olarak sürücüyü indirdim ve yükledim fakat yine ethernet gelmedi. Sorun donanımsal olabilir mi?
Bilgisayarım Dell Inspiron 3542
Merhaba öncelikle herkese. Biraz araştırma yaptım ve internette genel olarak iki farklı üniversitede olmak şartıyla aynı anda 2 AÖF okunabileceğini gördüm. Benim ise merak ettiğim şey şu ben ikinci üniversite olarak iki bölüm okuyabilir miyim? TYT sınavına girmediğim için normal açıktan yazamıyorum mecbur sadece ikinci üniversite okumam gerek.
1.9 DTi motor nasıldır?
Kangoo araç bakıyorum denk geldi bu motor nasıldır? Kronik sorunları var mıdır? Arıza durumları nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Doblo 2002 model 1.9 D SX alınır mı ?
Merhaba herkese. Malum sarı sitede denk geldi. Pazarcılık yapıyoruz. Şuan şahin aracımız var şehir dışına mal almaya gidiyoruz. Tabi yeterli alan olmayınca da fazla bir şey getiremiyoruz. O yüzden Doblo tarzı araç bakıyoruz. Hem ticari hem de hususi kullanmak için. Özetle internette baktım biraz 1.9 D motorların sorunlarından bahseden de var bakımları yapıldıktan sonra uzun süre kullanan da var sizin düşünceleriniz nedir alınır mı ?
Herkese merhaba. Uzun süredir bu sorun ile karşı karşıyayım. Herhangi bir fotoğrafın üstüne sağ tık yapınca menü açılmıyor, hatta bilgisayar bir anlık kendini yenileyip masaüstüne atıyor. Bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
C dilinde ödevim var yardımcı olur musunuz?
|
Wave Maxxaudio Pro Görünmüyor
Kulaklıktan gelen ses mikrofona gidiyor
|
İzmitten Sakarya ya nasıl giderim?
|
win 10 mobil ektin nokta sorunu
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.157 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware