Bluetooth kulaklık önerisi
|
Spor önerisi
ben başlarda biraz kiloluydum. Şuan gayet fazla kilo verdim fakat göğüs kısmı biraz büyük kaldı. Jinekomasti olduğunu çok düşünmüyorum bu yüzden hangi sporları yaparsam küçülür. Fazla büyük değil ama çok hoşuma gitmiyor. Teşekkürler
Dualshock 4 Wireless Sorunu
Dualshock4'ü Windows 10'a bağlayacağım wireless olarak fakat problem yaşıyorum. Gereken programı kurdum falan driverları yükledim,şarjı var,kol çalışıyor fakat wireless yapamıyorum. Kolu USB'den çıkartıp PS+Share tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Sadece PS tuşuna basınca ise açık mavi ışık yanıp sönüyor. Napabilirim?
Steam İstek Listesi Hatası
Steamde istek listem yüklenmiyor. Sildim yükledim hâlâ aynı. Desteğe bilet attım bizde bir sıkıntı yok farklı bir internetle dene dedi yaptım fakat hâlâ aynı. Steami büyük resim modunda açınca istek listemi görebiliyorum fakat bir ürünü istek listemden kaldıramıyorum. İstek listenizi güncellerken hata oluştu tarzı bir şey yazıyor. Çözümü nedir? Böyle kalıyor
İstek listesi
Steamde istek listem yüklenmiyor. Sildim yükledim hâlâ aynı. Desteğe bilet attım bizde bir sıkıntı yok farklı bir internetle dene dedi yaptım fakat hâlâ aynı. Steami büyük resim modunda açınca istek listemi görebiliyorum fakat bir ürünü istek listemden kaldıramıyorum. İstek listenizi güncellerken hata oluştu tarzı bir şey yazıyor. Çözümü nedir
Saç stili
Boy
|
Xiaomi A2 Lite 4.5G
Arkadaşlar merhaba. Sanırsam 1 yıl önce ocakta aldım bu telefonu. Xiaomi A2 Lite. Sonra gittim Türk Telekomdan 4.5g hat aldım. Fakat 8-9 ay önce bu kendi kendine 3G olarak göstermeye başladı. Haliyle internetim de yavaşladı telefonda. Hâlâ götürecek vakit bulamad bayiiye. Düzeltmenin yolu var mıdır?
Şarkıcı önerisi
|
Sınıf Karması
Merhaba.Lise bire gidiyorum İzmir'de(Övtal). Ben lisede iyi bir sınıfa denk gelmeyi istiyordum,şansım yaver gitti falan ilk defa istediğim bir şey oldu ve gerçekten çok iyi bir sınıfa düştüm. Fakat öğrendim ki sınıflar her yıl karma oluyormuş.İstanbul'da bir arkadaşıma sordum olmuyor dedi. Başka bir arkadaşıma dedim olmuyor dedi. 11. sınıfta normal olarak karılıyormuş fakat 10. sınıfta neden oluyor? Normalde sınıfıma hiçbir zaman kolay adapte olamam fakat bu sene oldum.Karılmasını istemiyorum yani. Bir şekilde önlemenin yolu falan yok mudur?
Ortaokulda 5-6da sınıflar karma değil iken çok başarılıydım.7'de karıldı ve benim notlarım yerle bir oldu.Yani tanıdık yüz gerçekten benim başarımı yükseltiyor.Hem bu açıdan hem de arkadaşlarımı sevdiğim için karma olmasını istemiyorum.
Var mıdır bir yolu? Onur kurulu üyesi falan seçildim imza toplasam olur mu gibi gibi şeyler.
Teşekkürler şimdiden
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.641 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı