Huawei Hg633
Vodafone tarafından verilen Huawei HG633 modem var elimde.Modem arayüzüne giremiyorum kaç defa reset attım modemin altındaki kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum hatalı diyor.çözüm bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Vodafone net IPTV sorunu
Evimde Vodafone net 50 MBT İnternet kullanıyorum en aşağı aldığım hız 40.Gündüz saatlerinde hiçbir sıkıntı yok ama akşam olunca yani saat 19 dan sonra 23 e kadar IPTV izleyemiyorum.Diğer uygulamalar sıkıntısız çalışırken internet hızı 40 ve üzeri iken IPTV donuyor çalışmıyor.
Bunun sebebi ne olabilir çözüm için ne yapmamız gerekir.
Tahattüd bozma.
7 yıldır d Smart net kullanıyorum iyi kötü idare ediyorduk.Ama 24 Ocak gecesi internetim kesildi ve hâlâ yok.10 defa aradım 5 defa arıza kaydı oluşturdum btk ya şikayet ettim ama nafile.Ne gelen var ne arayan soran nede ilgilenen.
Şimdi sormak istediğim şu.Benim d Smart la olan anlaşmam 24 aylık ve 15.ayındayım.Şimdi ben internetimi başka bir hizmet sağlayıcıya taşısam cayma bedeli öder miyim
PC iyileştirme
Elimde 10 yıllık denge bilgisayar şirketinin ürettiği dente marka PC var.2 GB ram 500 GB hafıza var.Pc çok yavaş hızlandırmak istiyorum.
Ne yapmam gerekir ram mi değişek anakart mı ekran kartımı yoksa hepsi mi.
Yani en kısa zamanda bu PC nasıl hızlanır.Teşekürler
lg49uj651v yazılım
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 174
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.371 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar