Şarkıyı bulamıyorum bilenler elbet vardır yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar 2006-2007 yıllarında dinlediğim bir şarkı vardı küçüktük o zamanlar lüneparklarda çalıyormuydu emin değilim fakat şarkı youtubeda felan vardı ona eminim tabi kaldırılmadıysa.
hector - rumba nın meşhur olduğu zamanlarda dinliyordum ve tarzıda rumbaya benzer gibiydi sanki basslar felan tribal diye geçiyor olabilir. Klipsiz bir şarkıydı clipte hatırladığım kadarıyla yeşil kapüşonlu bir dj grafitisi veya hoparlör resmi felan olabilir.
Türünü tam olarak bilmiyorum fakat şarkıda bass ve vocal ön planda nakaratı la la la lalalaaa la la la lalalaaa diye. evet tam olarak bu şekilde la la diye nakarat söylüyor. ve sonra tek hatırladığım kelime tosi mure ne gasim tarzında bişey. kelimelerde genelde R çok kullanılıyor.
Ayrıca şarkıda sadece nakarat yok sanki hip-hop veya bir rap türüne remix yapılmış gibiydi. O zamanlarda aratırken DJ bilmem ne olarak yazınca çıkıyordu öyle buluyordum ama artık hatırlamıyorum.
Düşük çözünürlükte yüklenmiş bir şarkıydı. Sözler ingilizce değil rusçada değil sanki romence,latince,ispanyolca veya arnavutça gibi değişik bir dil.
Erkek bir vocal var ve sesi ince ergen bir çocuk gibi autotune tarzı bişey ile seste oynama yapılmış olabilir. Vocaldeki ses speedy sientelo daki vocal sesine çok benziyor sanırım ispanyolca sözler var. Bu bahsettiğim şarkı çok büyük bir ihtimal ile bir remix. Eskiden sağda solda duyardık bu şarkıyı yazlık kesimlerde melodisini hatırlıyorum
Bu şarkıyı mırıldanarak bir siteye yükledim ve melodisini bir kez dinlediyseniz unutmanız mümkün değil yardımlarınızı bekliyorum.
mırıldandım melodisini :
Yıllar önce dinlediğim şarkıyı bulamıyorum kafayı yicem
Arkadaşlar 2006-2007 yıllarında dinlediğim bir şarkı vardı küçüktük o zamanlar lüneparklarda çalıyormuydu emin değilim fakat şarkı youtubeda felan vardı ona eminim tabi kaldırılmadıysa.
hector - rumba nın meşhur olduğu zamanlarda dinliyordum klipsiz bir şarkıydı clipte hatırladığım kadarıyla yeşil kapüşonlu bir dj grafitisi veya hoparlör resmi felan olabilir.
Türünü tam olarak bilmiyorum fakat şarkıda bass ve vocal ön planda nakaratı la la la lalalaaa la la la lalalaaa diye. evet tam olarak bu şekilde la la diye nakarat söylüyor. ve sonra tek hatırladığım kelime tosi mure ne gasim tarzında bişey. kelimelerde genelde R çok kullanılıyor.
Ayrıca şarkıda sadece nakarat yok sanki hip-hop veya bir rap türüne remix yapılmış gibiydi. O zamanlarda aratırken DJ bilmem ne olarak yazınca çıkıyordu öyle buluyordum ama artık hatırlamıyorum.
Düşük çözünürlükte yüklenmiş bir şarkıydı. Sözler ingilizce değil rusçada değil sanki romence,latince,ispanyolca veya arnavutça gibi değişik bir dil.
Erkek bir vocal var ve sesi ince ergen bir çocuk gibi autotune tarzı bişey ile seste oynama yapılmış olabilir. Bu bahsettiğim şarkı çok büyük bir ihtimal ile bir remix.
Bu şarkıyı mırıldanarak bir siteye yükledim ve melodisini bir kez dinlediyseniz unutmanız mümkün değil yardımlarınızı bekliyorum.
mırıldandım biraz :
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 257 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı