𝘽𝙞𝙡𝙜𝙞𝙨𝙖𝙮𝙖𝙧𝙙𝙖𝙣 𝙐𝙎𝘽 𝙩𝙖𝙠𝙢𝙖 𝘾ı𝙠𝙖𝙧𝙢𝙖 
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım. Hatta post da açmıştım toplamaya yardım isterken. Bilgisayardan ara ara USB takma çıkarma sesi geliyor. Ne denediysem de olmadı. Ekran kartı sürücülerini ve driver bile kaldırdım, yok değişen bir şey yok. Bir ara ses 2-3 gün gelmedi nasıl olduysa. Bugün yine başladı. Klavye mouse sökülüyken denedim yine ses gelmeye devam ediyor. Denediğim 1 2 yöntem de işe yaramadı.
Merhaba arkadaşlar bu olay arkadaşımın başına geliyor. 1 haftadır denemediği şey kalmadı. 4 gün boyunca istisnasız 2. dereceli maçta oyundan atıyor ve bir daha giremiyor ve sürekli ban yiyordu. En son 2 3 gün yedi. Oyunu silmesi, hesabın bağlantısını kesmesi, Steam'den doğrulaması işe yaramadı. Bir de bir metin dosyasının içinde 1 yazan yeri 0 yapmıştı düzelmesi için o da işe yaramadı. Bunu yaşayan birkaç kişi daha var ama çözüm olmamış. (Hata kodu: 4-0xfff0be25)
|
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce sabah çalışan mikrofon akşam bir anda gitti. Kulaklığa müzik vb. sesler geliyor ama mikrofon 3 defa sıfırlama ve driver'ları silmeme rağmen bir türlü düzelmedi. Youtube'da izlemediğim video kalmamıştır. 4 tane kulaklıkta denedim. Girişler de sıkıntı yok. Arka girişte de denedim fark yok. Artı bazen nadir de olsa ses 500 km öteden geliyormuş gibi hiçbir şey anlaşılmıyor ama çok çok minik bir ses geliyor gibi o da çok nadir. Arkadaşlar kaç tane forumda kaç tane sosyal medya platformunda post açtığımı anlatamam. Son çare siz değerli Donanım Haber üyelerinden yardım bekliyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Kafayı yemek üzereyim çözemiyorum.
Laptop a yeni ram taktım. Oyundayken pc kapandı.
|
ZEPPELİN MARKA LAPTOP RAM
Lenovo v570 laptobumun ramini artırabilir miyim?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.252 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware