Başlıktan hiçbir şey anlamış olabilirsiniz. Mesela iktidara karşı altılı masa ve chp yerine, memleket veya zafere versek ilk aşamada tum muhalefet partisi oylarinin birleşmesi ve onlarin toplami iktidari geçerse muhalefet partileri arasindan en çok oy alanin başa gelmesi gibi bir şey var mı ?
Yoksa her türlü en cok oyu alabilecek adaya vermrk zorunda mi kaliniyor muhalefet tarafında ?
EA Play ile FIFA 21 oynasam, üyelik bitince yeni EA hesabı açıp yeniden EA Play alsam offline kariyer Save'lerimi, oyun ayarlarımı ve kadro dosyalarımı yeni açtığım hesapta da offline olarak kullanabilir miyim?
ARkadaşlar bütçem 230 tl.Normalde GP'nin şu ürününü almayı düşündüm fakat şarj etme sayısı kısaymış pil olarak recyko pro öneriyorlar fakat o zaman makine almaya bütçem yetmiyor.Şöyle RECYKO PRO Şu ürüne https://www.amazon.com.tr/GP-E411-Cihaz%C4%B1-Kalem-Pilli/dp/B09DPKNDBX/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=OLSGHT7A6250&keywords=%C5%9Farj+cihaz%C4%B1+pili&qid=1654793476&sprefix=%C5%9Farj+cihaz%C4%B1+pi%2Caps%2C172&sr=8-8&tag=technopattr-21
228 tl vermek yerine ikea dan şu ürünü alsam ömrü falan nasıldır ? eneloopa biraz da olsa yakın diyorlar bu ürüne https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/aydinlatma-aksesuarlari/piller/89419626/stenkolladda-sarj-edilebilir-pil-ve-pil-sarj-cihazi.aspx?recommended_by=dynamic&recommended_code=e8d55c51bee309379c758d347de31b93
Elimde bir USB oyuncu kulaklığı var.Bu kulaklığımı, videoda da görebileceğiniz üzere masaüstü bilgisayarımda hem USB 3.0, hem normal USB girişlerinde sorunsuz olarak kullanıyorum.
Fakat Dizüstü bilgisayarıma aynı kulaklığı taktığımda vidoeda göreceğiniz üzere bilgisayarın hoparlörü de iptal oluyor ve sağ alttaki ses simgesi direk kırmızı bir şekilde bağlı hoparlör ve ya kulaklık yok hatası veriyor aynı zamanda kulaklığımın ledleri yanmasına, aygıt yöneticisinde isminin falan doğru yazmasına rağmen kulaklık yokmuş gibi davranıyor.
Usb kulaklık yerine jak girişli telefon kulaklığı taktığımda sorunsuz kullanabiliyorum.
Yardım edebilecek biri var mı ?
böyle bir kablo alsam düzelirmi acaba gerçi neden laptopum görmüyor ki usb kulaklığı ? masaüstünden ne farkı var ki laptopun bu konuda ?
SORUNUMUN VİDEOSU VE FOTOĞRAFLARI
Qiwi.com a para yatıramıyorum
Arkadaşlar buraya biz para yatıramıyormuyuz ? Cüzdan hesabı açtım mastercardlarımın hepsini denedim ama kabul etmiyor kartları hata veriyor.
Sahibindenden Güvenli E ticaret sistemiyle yani kargo ile alınabilen ikinci el klavye arıyorum şuanki klavyemde anti ghosting olayı sanırım yok.Örneğin gta 5 oynarken hem W ile gaza basıp hem E ile kornaya basılı tutup D tuşuyla sağa dönemiyorum veya sola da dönemiyorum takılı kalıyor çok sinir bozucu her oyunda sıkıntı yaşıyorum bu şekilde.
Önerebileceğiniz model var mı şuana kadar bulabildiklerim;
Bloody B210
Gamebooster Frontier G59K
Logitech g103 (anti ghosting yok mu acaba bunda )
Rampage km-r1
Yaş vs önemli değil, saygılı olup zırt pırt her değere küfür etmesin yeter. Ben 19 yaşındayım. Aşağıdaki oyunları oynuyorum şimdilik ama oyunlar indirimdiyken grubun istediği oyunlar grupla oynanacak oyunlar alınabilir tabii ki.
League of Legends, CS:GO, PUBG, R6 ve benzeri Online birbirimizle savaştığımız oyunları oynamayı bıraktım onlar için yazmayın lütfen fazla tilt ettiği için.
Bunlar olabilir;
GTA Online heıst facility vs. (başlamak istenirse karaktere sıfırdan bile başlarım hiç sıkıntı yok)
Ark Survival Evolved PvE co-op
4 kişi oynanan Online oyunlar mesela Don't Starve Together, monopoly, Pummel Party, party animals, overcooked vb küçük eğlenceli oyunlar.
Garry's Mod eğlenceli veya korkulu haritalar.
Deep rock galactıc co-op
Minecraft normal veya herhangı modpaketı falan.
Surgeon SIM 2 co-op
Age of Empires serılerı.
Phasmophobia (favorı oyununm arkadas grubuyla oynamak ıcın)
Devour.
Payday 2
Raft.
Forest (cr*cklı Online)
Şu an aklıma gelen oyunlar bunlar. Oyun oynamayı sevdiğim için çok sıkıntı olmaz o konuda zaten
Arkadaşlar Avrupa'da bir oyun şirketinde veya herhangi bir uygulama vs geliştirme şirketinde çalışmak için,
Bu alanlardan hangisini ilerletirsem daha yüksek ihtimalle iş bulabilirim?
Animasyon ve karakter modelleme çoğunlukla 3DS Max veya Blender'dan yapiliyormuş.
Çevre düzenleme ve harita yapan kişiye level designer deniyormuş.
Kodlama bilmeyen ama programciyla oyunun yapisini konusan, Blender bilmeyen ama animasyoncuyla animasyonlara karar veren, kisaca fikir babasi Game desıgner oluyormuş sanirim.
Arkadaşlar 17 aralıkta Spider-man No Way Home filmine gitmeyi istiyorum ama şehrimde her yerde olduğu gibi sinemalarda filmlerde parlaklık ve düşük kaliteden dolayı hiçbir şey görülmüyormuş rezalet durumdaymış.Korsan izlemek te pek istemiyorum ama 17 aralıkta dijital platformlara çıkacak mı spider man ? çıkacaksa hangi platformlara çıkacak ? çıkmayacaksa korsan mı izleyeceğiz bu iş nasıl gidecek böyle ya ?
Arkadaşlar bir yerde görmüştüm ülkemizde çok fazla yetişmesine / olmasına rağmen yurt dışından ithal ettiğimiz ürünler vardı. Bunlara örnek verebilir misiniz? Tütün vardı sanırım bunlara örnek olarak.
Örnekler verebilirirmisiniz lütfen vize için hoca kompozisyon istedi ekonomi ile ilgili şu an bunları yazmam gerekiyor o kısımdayım.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.163 (Bu ay: 199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware