14 Pro Max geceden sabah şarj çok düşüyor.
|
Vestel Sesli Kumanda Tuş Takımı
Merhablar linkteki kumandanın ortasındaki sağ sol yukarı aşağı tuşunun tırnakları kırıldı.Yeni kumanda almak istemiyorum boşuna çünkü kumanda sağlam.Tuş takımını nasıl bulabilirim.İnternette bulamadım.Serviste yenisini alın diyor.
https://www.vestel.com.tr/vestel-bluetooth-sesli-kumanda-p-1988?recommended_by=dynamic&recommended_code=988cfb71e338d85aa14c7cc40f4195c6
GTX 760 İle 4K TV yi kullanabilirmiyim
Tenda V12 Modem Bağlantı var ama nete girmiyor
Türknet DSL ışığı yanıyor ama internet yok
|
Ekranda Yeşil Çizgiler Çıkıyor
|
DVI to VGA Çözünürlük Sorunu
Öncelikle herkese selamlar.Eski ekran kartımı satıp biraz daha güncel bir karta yani GTX760 a geçtim.Monitörüm 1366X768 Maksimum çözünürlük destekliyor.Kartın üzerinde vga çıkışı yok bende bu nedenle 25 pin DVI ı VGA ya dönüştüren basit bir dönüştürücü aldım.Gelelim sorunuma.Normal şartlar altında 1366x768 den fazla çözünürlük gözükmemesi gerekiyor ama bende 2560X1600 çözünürlük gözüküyor.Mesala bazı oyunlarda Nvidia Experience çözünürlüğü kafasına göre 2560a 1920 ye alıyor ve oyunu açınca monitör out of range hatası veriyor.Bunu düzeltebiliyorum ancak her oyuna girip çıkmamda görüntünün hizalaması kayıyor.Sürekli monitör üzerinden otomatik hizala demem gerekiyor ve şuan nedense tam olarak hizalamıyor.Nette bakarken Aktif Dönüştürücü gördüm ama DVI çıkışı 24+1 yani hem dijital hem analog destekli yani herhangi bir aktif dönüştürücüye gerek yok.Eğer aktif dönüştürücüyle sorun çözülecekse onu alıcam ama başka bir sorun varsa boşuna para vermek istemiyorum.Biraz uzun oldu ama yardım edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
Tip-7 Kabin Için Dilekçe
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene |
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 409
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 7.624 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 266 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar