Merhaba, 1 ay once dyson gen5 aldim yetkili magazadan. Fakat bugun maalesef calismiyor. Ayni prize takili roborock marka robot supurgemde 1 hafta once bozulmustu dun onu servisde yaptirdim ve elektrik akimindan dolayi arizalndigi iletildi. 500 tl ucret odedim. Akim korumali priz almay firsat olmadan dysonunda bozuldugunu bugun anlamis olduk. Yuksek ihtimalle elektrik kesintileriyle bu bozulma yasandi. Servis pazartesi gelip alacak cihazi ve yuksek ihtimalle garanti disi tamir ucreti talep edecekler. Boyle bir durumda ne yapmak gerekir? 27 bin tl verdigim urunu sadece 25 gun kullanabildim ve tekrar yuksek ucret odemek zorunda kalabilirim
Merhabai
tv plus pro android box aldım. ilginç olan ethernet kablosu ile (kendi verdikleri kablo ile ) hız testi yaptığımda 90 mbps hız sonucu alıyorum. Fakat kutuyu 5ghz wifi'e bağlaıdğımda 310 mbps hız sonucu alıyorum. İnternetim 500mbps downlaod 50 mbps upload'dır. Yani ethernet kablosu ile 100 mbit hız alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Kablo ve port değişikliği yaptım sonuç yine aynı.
merhaba tv plus pro ve 500 mbit download 50 mbit upload paketi aldım. hız testlerinde ortolama 350 mbps download 60-70 mbit upload cıkıyor. Yani bir tutarsızlık var. Download 500 mbps upload 50mps olması gerekmiyor muydu?
Google drive dan 2 gb dosya indirip denemek istedim gayette normal hızda indirdi 60 70mb/sn hızla 40 saniyede indirdi. Yabi indirme hızı oldukça iyi. Fakat speettest neden bu kadar tutarsız olabilir sizce?
Merhaba dün kargo ile teslim edilen laptop elime geçti ve kurulumunu yaptım. Genel anlamıyla memnunum gayet hızlı bir laptop fakat space tuşunun kenarlarına basınca tuş çalışmıyor. Yani bir işaret parmağının başı genişliğinde her iki köşede işlevsizlik mevcut. Tuş basıyor ama çalışmıyor. İllaki biraz daha ortaya doğru basmak gerekiyor. Casper excalibur modeli de elimde mevcut onda böyle bir sorun yok. En uç noktasına dahi tırnagımla hafif bastırsam tuş çalışıyor.
Bir diğer sorunda hoparlördeki ses kalitesi ve seviyesi. Ses oldukça boğuk ve kısık. Sound blaster cinema 6 uygulamasıyla bir nebze sesi artırdım ama yinede casper laptopumun gerisinde kalıyor.
Özellikle space tuşu olayını yaşayan var mı? Yoğun işlerim nedeniyle laptopu kullanacağım ama servise de götüreceğim.
Merhaba adobe after effect için kullanılacak tabii photoshop illustrator de kullanılacak öneriniz hangi laptop olurdu acaba?
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.895 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar