Notebook Anakart kısa devre yaptırdım...
asus notebookumun ekran değişimini yaptım, görüntü alamadım ekran modeli uymadığı için falan derken, ekranı test etmek amacıyla bilgisayarcıya gidiyim derken, takmış olduğum bataryayı takılı unutup ekranı takmayı denediğim için kıvılcım ve duman oluştu, ekran kablomun ucu da eridi.
tabi bu anakarttaki kablonun girdiği yerde de bir kısa devre yaparak siyah yanık bir bölge oluşturdu. Bilgisayarcıya gittim orda monitore bağladık bilgisayar açıldı, ancak anakarttaki led ekranı çalıştıran kısım yanmış olsa gerek ki o bağlantıyı çıkarınca görüntü alabildik. Bunun tamiri mümkün müdür, var mıdır bir öneriniz, laptopum masaüstü oldu şuan da :D
üzüldüm tabiki bir anlık dikkatsizliğim buna sebep oldu ancak en azından evde kullanabileceğim şekilde çalışmaya devam etmesi de bir şeydir... yapacak bir şey yok böyle kazalar olabiliyor varsa bir çözümü olan sevinirim. Fotoğraf ekliyorum. Şimdiden teşekkürler
bilgisayar: asus GL502VE-DM032
Asus Notebook bezel çerçeve parçası
dünyadaki en küçük parçayı kaybettim... ve adı nedir aynısını nasıl bulurum bilmiyorum fotoğraf koyuyorum başka türlü zor anlatırım :D evet bu vidayı gizleyen ve yapışmasına gerek olmayan vidaya mıknatıs gibi tutunarak duran ufak parçayı nereden nasıl bulurum acaba bulabilir miyim, bir fikri olan var mı? Bilgisayar Asus GL502VE-DM032
Mavi ekran sorunu (Video_schedular_internal_error)
|
Mavi ekran sorunu (Video_schedular_internal_error)
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.397 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook