Merhaba arkadaşlar.
Bugün yani 11 Kasım 2024 tarihinde, ucuza Trend Micro Maximum Security lisansı satın almak için internete "Trend Micro Maximum Security" yazıp arattım. Bu arada Trendyol ve Hepsiburada sitelerinde bu ürünü arayıp fiyatlarına baktım. En ucuz olarak Trendyol'da 125 TL ye buldum. Sonra kendi Türkiye sitesine baktım. Trend Micro Maximum Security 3 Cihaz 1 Yıl için indirimli fiyat olarak 999 TL yazmış! Tekrar arama sonuçlarına döndüm. En baştaki sponsorlu reklam sonuçlarını geçip ikinci linke tıkladım.
Tıkladığım link bu ==>
Göründüğü kadarıyla Trend Micro'nun kendi sitesi. Ama ürünün (Trend Micro Maximum Security 3 Cihaz 1 Yıl) 85 TL olduğu yazıyordu.
İnanamadım. Döndüm, dolaştım, okudum siteyi. Kapattım, yeniden açtım. Baktım hala 85 TL + KDV yazıyor. En sonunda riske etmeye karar verdim ve ilerleyerek sipariş aşamasına geldim. Burada KDV'yi de ekleyip (17 TL) toplamda 102 TL fiyat çıkardı.
Bu arada 2 yıldır hem işyerindeki bilgisayarlarda hem de evimdeki bilgisayarda beğenerek kullanıyorum Trend Micro Maximum Security. Kullananlar bilir; sistemi yormayan, rahatsızlık ve sıkıntı çıkarmadan işini en iyi şekilde yapan bir antivirüs. İşyerindeki bilgisayardakinin süresi dolmak üzereydi ve bunu alarak 1 yıl daha uzatmak istedim.
Sonuçta satın aldım. Ücreti çekilince bir sonraki sayfada hemen indirme linki ve etkinleştirme kodunu verdi. Yeni kodu programa girdim. Yeniden oturum açtırdı. Ve şimdi bana 373 gün sürem olduğunu gösteriyor.
Hem kendi sitesinden arada bir üçüncü satıcı olmadan güvenle alışveriş yaptırdı hem de çok daha ucuza geldi.
Trend Micro kullanan ve kullanmaya devam etmek isteyenler var ise bunu denesinler diye konu açmak istedim. Bu nasıl oldu, hala anlayabilmiş değilim. Anlayan varsa bana da anlatsın lütfen.
İlk defa PSP alacağım. Sorularım var...
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 604 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar