Emekli Yönetici
Tarihinde Katıldı
Toplam: 239 (Bu ay: 1)
Merhaba, Liseye başlayan bir öğrenci için, ilk aşamada Java geliştirmesi, ödevleri ile internet ve arada film/dizi izlemek için bir laptop almak istiyorum. Ağır şeyler çalıştırmayı düşünmüyoruz şu aşamada, en fazla çizim için blender çalıştırırız ama o da bildiğim kadarı ile çok yüksek ekran kartı ya da cpu istemez amatör seviyedeki işler için.
Kızımın göz tansiyonu var bu nedenle ekran kalitesi ve yormaması bizim için önemli.
Bütçe : 17-19 bin tl.
Bu bütçede önümüze çıkan seçenekler
MSI MODERN 15 B12MO-624XTR Intel Core i5 1235U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD
Huawei Matebook D16 2024 Intel Core i5 12450H 8GB 512GB SSD Freedos 16" IPS
MSI MODERN 15 B12MO-624XTR Intel Core i5 1235U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD
Lenovo Ideapad Slim 3 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD 83ER00FWTR
Bunların içinden, ya da listede olmayan önereceğiniz alternatif bir laptop konusunda görüşlerinizi rica ediyorum.
Ya da biraz daha çıksam şu cihaz için yorumunuz ya da alternatif öneriniz var mıdır?
https://app.hb.biz/59fFkVh9sCJd
İşyerinden eve VPN
Merhaba, evde değilken, evin local cihazlarına erişebilmek için evdeymişim gibi evin internet hattına bağlanmak istiyorum. evde mevcut sabit bir bilgisayar yok. sadece network seviyesinde ev networküne evdeymişçesine bağlanma şansım var mıdır?
Iphone'u hiç kutusundan çıkarmadan 1 yıl bekletmek
Iphone'un herhangi bir modelini alıp, hiç kutusundan çıkarmadan 1 yıl bekletsem, açtığımda bir sorun yaşar mıyım? Başka bir ülkedeki bir fabrikada üretildikten sonra diğer ülkelerde mağazada satış anına kadar zaten muhtemelen uzun bir süre geçiyor, üstüne benim de 1 yıl daha bekletmem sorun olur mu sizce batarya vs açısından?
Batarya değişimi yapabileceğim güvenilir yer - Xiaomi Mi 9T
Xiaomi Mi 9T kullanıyorum, bataryam ömrünü doldurdu. Xiaomi'nin orijinal bataryasını takacak güvenilir bir yer var mı bildiğiniz? (İstanbul'dayım, öncelikli Anadolu yakası tercihim olur)
Merhaba, temel fonksiyonlarını (iletişim, konuşma, sms, whatsapp, kamera vb) yerine getirirken kasmayacak, bataryası uzun giden Samsun telefon modeli önerebilir misiniz? 6-10 bin arasında en yüksek f/p oranını veren modeli arıyorum.
Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında yüksek upload hızına sahip, sakin bir saatte gidip yapmam gereken yaklaşık 500 gb upload'u yapabileceğim halka açık bir kafe benzeri mekan var mıdır?
deleted
deleted
Dostlar bir yıl önce sattığım playstation 4'de ve 55" tv'de oynadığım oyunlardan sonra, 1650 veya 1650 ti ile erişeceğim görüntü ayarları beni mutlu eder mi ? 3050 ya da 3050 ti'ye kasmama gerek var mı ? Çok ortalama bir oyuncuyum ve single player campaign oyunları oynarım genelde..
Hepsinde Nvidia RTX 3050 ti var, ssd'ler hemen hemen aynı..
Monster Abra A5 – V17.2.1
Core i5 11400H - 16gb Ram
MSI GF63 THIN 11UD-615XTR
Core i7-11800H - 8gb ram
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09V83SVCH/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Asus ROG Strix G15 G513IC-HN037
Ryzen 7 4800h - 16gb ram
hangisini neden tercih ederdiniz? Alternatif önerilerine açığım.. Teşekkür ederim şimdiden...
[delete from big topic]
|
Meslek: Proje Analisti
Zaman herseyin ilacıdır |
Adımı referans vererek işlem yapmaya çalışan kimseye güvenmeyin. Forumdaki kimseye maddi manevi olarak kefil değilim. psnID: fatihplays4 //Fifa20 ekleyin kapışalım :) |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.573
İkinci El Bölümü Mesajları: 375
Konularının görüntülenme sayısı: 56.542 (Bu ay: 434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic