FMRTE22 için ortak
FMRTE22 için ortak arıyorum
2 ortak olunca alıcaz 30TL
çeviri yapabilecek var mı
Çağrı merkezi ile ingilizce görüşülecek benim yerime görüşe bilecek var mı? Ücreti konuşuruz mesaj atmanız yeterli detaylar için
Geforce Now Dolandırıcı
Merhaba forumdan bir saat kadar önce geforce now hesabı alıyordum aşağıda konuşmalar var
Ülkemiz tuttuğunu ütme peşinde koşanlarla kaynıyor yazık ufak meblalarda yapılan hırsızlığın sanal ortamda arkasına yatarak nasıl olsa şikayetçi olmaz mantığı ile ilerleniyor.
Tuttuğumu koparayımcı bu zihniyet benim gibilere taşlara takılınca hakettiği cezaları alıyor
Örnek olsun yarın Bilişim Sistemleri Kullanılarak Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan mahkemeye başvuracağım 100 tl acaba kaç kişiden kopardı
sizde bu örnekten yararlanın arkadaşlar meblağ hiç mühim değil suçlu olan suçunu çekmelidir.
05362038434
Alıntı
metni:05362038434
Psn ingilizce
Ps4 türkçe iken psn ingilizcr nasıl düzeltirim acaba
PSN Store Red Dead Onlien
Red Dead Online psn store ücreti 160tl olarak gözüküyor ancak aramada psn plus sembolu %75 e varan indirim diyor psn alınca fiyatı düşücek mi psn olan biri bakabilir mi ona göre alıcam ikisinide
Displayport to vga arıyorum
beyler izmir içi ekran kartındaki displayportu vga çeviren aparat veya kablosunu direk arıyorum nerde bulabilirim
google cloud hesabı
|
Nanokatalog para iadesi
|
Formatta Windows 10 Lisans
|
Günün Tahminleri [09/04/2019]
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 7.976 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El