1 pasaport 2 imei (yardım)
Arkadaşlar çok basit şekilde soracağım. Yurt dışından 2 adet iPhone 13 getirsem. Ve ülkeye girerken 1. İmeiye bir cihazın fiziksel sim inin olduğu imeisini 2. İmei kısmına da 2. Cihazın fiziksel siminin imeisini yazsam. 2 cihazı da kendi üzerime olan 2 farklı hat ile kullanabilir miyim ?
11’den se 2022’ye geçtim
Aklında soru olanlar sorularını sorabilir. 1 senelik muhtelif çizikler olan pil sağlığı %84 11 i verip , 10 günlük (sıfır) se2022 ile takas ettik kafa kafaya bir arkadaşımla.
ben sadece se’nin 11 e göre bir kaç pozitif kullanıcı deneyiminden bahsedeyim
işletim sisteminden dolayı cihaz daha hızlı. Arayüz vs.
11 de 60 fps sabit , bütün ayarlar lowda Wild Rift oynarken takım savaşlarında fps drop alıyordum. Ayrıca oyunun 2. Dakikasında ışığı kısmaya başlıyordu. Bu cihazda ise her şey full ne kasma yaptı ne ışık kıstı.
ikinci artısı ön camı. Sanırım farklı bir teknoloji kullanılmış. Ekran koruyucu kullanmıyorum ben 11 çizik içindeydi bu o kadar kolay çizilmiyor(yine çiziliyor ama 11 e oranla çok daha az)
bir de cihaz takoz gibi değil
geri kalan her şey 11 de daha iyiydi.
aklında sorusu olan varsa sorabilir
Türk Telekom’a geçtim sorun var !
Arkadaşlar 2 gün önce hattımı Turkcell’den tt a taşıdım. Selfy özgürce 20+ tarifesine geçtim, sorun yok her şey 10 numara fakat ilk ay hediye 20 GB alamıyorum. 5555 e mesaj atıyorum hatalı kod diyor. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda sorunu çözemedi arıza kaydı oluşturdu. Sizce sebebi ne olabilir ?
SELFY HEDIYE 20
SELFY HEDİYE 20
HEDİYE 20
vb onlarcası ile yapmadığım kombinasyon kalmadı. 4545 e de yolladım olmuyor. hep resimdeki gibi uyarı alıyorum. Sizce sebebi ne olabilir ya da bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce nasıl çözdünüz ?
bir de 2. Olarak henüz sil süpür gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir ?
Selfy 20gb+ paketi yardım/soru
Arkadaşlar selfy paketine hattımı taşıyacağım. Pakette sınırsız YouTube diyor
benim 2 sorum var . Türk Telekom kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
bu sınırsız YouTube pakedinin koşulları nelerdir. Asla paylaşım/tethering yapmayacağım. Kendi cihazımda yt uygulaması üzerinden premium yt reklamsız şekilde izleyeceğim. Bu konuda sıkıntı olmaz değil mi ? Ve kalite sınırım var mı ?
bir de selfy paketlerinin önceliklendirmesi farklı mı ? Mesela interneti daha yavaş kullanmak vs gibi bir durum var mı
son olarak İstanbul içi merkezi yerlerde çekmeme problemi Yaşar mıyım ?
Turkcell’den çıkacağım
Arkadaşlar kısa keseceğim.
aylık 20 GB interneti 114 TL ye alıyorum.
aylık 25 GB civarı bana yeter, turktelekoma geçsem çekim kalitesi dağlar kadar fark eder mi ? Ve online oyun oynarken çok yüksek gecikme Yaşar mıyım ? Bir de telefon görüşmesi kalitesi çok fark ediyor mu ? Son olarak gizli bir tarife vs var mı ? (Hat taşıyacağım)
şehir İstanbul
yoğunlukla Şişli - Marmaray- Ataşehir hattında kullanacağım
TTNET hipernet’den turk.net’e geçtim
Arkadaşlar selamlar. 139 TL karşılığında 50mb sınırsız ttnet faturamın yeni yılda 159 TL olacağını öğrendikten sonra Türk.net e geçmeye karar verdim
altyapı en çok 75 karşılıyormuş o paketi yaptılar.
bugün açıldı ve ilk speedtesti yaptım. Wi-Fi 5g ile bağlı cihaz iPhone. Bu da sonuçları. Sorusu olan varsa alabilirim
15.0.1 denetimle erişim sorunu
Arkadaşlar iOS 15 ile sorun yaşamadığım denetimle erişim ayarını 15.0.1 ile kullanamıyorum , ayarlar resimdeki şekilde aktif, parola da belirledim fakat yan tuşa 3 kere basmak da dahil ne yaptıysam etkinleştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Not : YouTube da dahil bir çok uygulamada denedim olmuyor
iOS 14.8 imzaları hep açık mı kalacak
Turkcell'den teklif aldım
|
Çok kararsızım lütfen yardım et forum.
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 481
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 12.393 (Bu ay: 192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 230 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar