Thuban Yüksek Rank Hesap Satılıktır
Merhabalar,
Lütfen ciddi teklifler özel mesaj ile ya da numarasını yazarsa Whatsaptan geri dönüş yapabilirim.
Filo; 2
Kademe; 7
Araştırma; 4
Canlı Türü: 6
Genel: 4
Filo gücünün tamamı askeri filo gücüdür. (Bolca Azrail, Fırfır, GD, Hafif Avcı, Ağır avcı, kruvazör ve komuta gemisi + yaklaşık 20 milyon casus sondası mevcut )
Savunma üretim koruyacak kadar. Her gezegende 20 milyar ünite kadar. Kademeler yeterince iyi. Metaller 50 (Tek paket koleksiyoncu 3 milyar metal)
Canlı türü binaları ve araştırmaları çok yüksek. Araştırmalar Plazma motoru:18 - Füzyon motorları: 13 Verimlilik modülü =13 ısı geri kazanım =13 ( Herşey filo hızı + Deu tasarrrufu + Gemilerin depoları ve gemi güçlendirici araştırmalar basılı - Filocu dizilim)
Nanitler 12-11-10
Astro 31 = 17 gezegen mevcut (15 kalıcı + 2 gezici)
Mevcut sınıf General. Ekstra olarak 1 adet koleksiyoncu, kaşif kartı mevcut.
Üretim arttırıcılar mevcuttur.
15 adet ay hazır. Tüm aylarda 3-4. seviye sıçrama geçitleri hazır. Radarlar yeterli seviyede 9-10. Tüm aylarda alan arttırıcı basılmıştır.
Küçük gezegen yok ana gezegene alan genişletme basılı) Ekstra +1 +2 +3 keşif slotları aktif. +2 +4 +6 filo slotlarıda aktif.
Araştırmalar sağlam. İtki 18, İtici 21, Yanmalı 19, silah, kalkan, zırh 28-26-27
1.000 adet bas bitir mevcut. Yarısı 1 gün kısaltma. Kademe, Araştırma, Filo, Canlı türü bina ve canlı türü araştırma 1 günlük bitirici hepsinden mevcut. Filo bas bitir yaklaşık 600 adet 24 saat kısaltıcı mevcut. (50 m gemi basılabilir anında)
Envanter değeri yaklaşık 40 milyon karanlık madde değerinde. Ekstra karanlık madde ve 200 adet paket mevcuttur.
Filo bilgisi;
20 m Fırfır
60 m Azrail
40 m GD
20 m casus
12 m HA
22 m AA
6 m kruvazör
5 m komuta
25 K RİP mevcut
10 gezegende yaklaşık 8 milyon karışık gemi daha üretiliyor tersanelerde.
Merhabalar, İlgilenenler özel mesaj yolu ile ya da numarasını yazarsa whatsaptan geri dönüş yapabilirim.
Filo; İlk 25
Kademe; İlk 30
Araştırma; İlk 20
Canlı Türü: İlk 15
Genel: İlk 30
Filo gücünün tamamı askeri filo gücüdür. (Fırfır, GD ve Hafif Avcı mevcut)
Savunma üretim koruyacak kadar. Kademeler yeterince iyi. Metaller 41-40-39 (paketler ile iyi bir günlük üretim veriyor. Tek paket=500M)
Canlı türü binaları ve araştırmaları çok yüksek. Araştırmalar PLazma motoru:18 - Füzyon motorları: 13 Verimlilik modülü =13 ısı geri kazanım =13 ( Herşey filo hızı + Deu tasarrrufu + Gemilerin depoları ve gemi güçlendirici araştırmalar basılı - Filocu dizilim)
Nanitler 9-8-7.
Astro 23 basılacak.
Mevcut sınıf General. Ekstra olarak 1 adet koleksiyoncu kartı mevcut.
12 adet ay hazır. Tüm aylarda sıçralar hazır. Radarlar yeterli seviyede. Tüm aylarda alan arttırıcı basılmıştır.
Küçük gezegen yok ana gezegene alan genişletme basılı) Ekstra +1 +2 +3 keşif slotları aktif. +2 +4 +6 filo slotlarıda aktif.
Araştırmalar sağlam. İtki 16, İtici 16, Yanmalı 19, silah, kalkan, zırh 20
1.500 adet bas bitir mevcut. Kademe, Araştırma, Filo, Canlı türü bina ve canlı türü araştırma 1 günlük bitirici hepsinden 60' ar adet, 6 saat 100' er adet, 2 saat 100' er adet, 30 dk 100' er adet mevcut.
Envanter değeri yaklaşık 12 milyon karanlık madde değerinde.
SAROS İLK 15
Saros - Filo + Kademe + Araştırma Hazır Oyun Satılık
Merhabalar, işlerimden zaman ayıramadığımdan ötürü Ogame hesabımı devretmek istiyorum. İlgilenenler özel mesaj yolu ile ya da numarasını yazarsa whatsaptan geri dönüş yapabilirim.
Filo; İlk 20
Kademe; İlk 15
Araştırma; İlk 20
Genel: İlk 20
Filo gücünün tamamı askeri filo gücüdür. (Gemiler hızlı ve GD sayısı fazla) Savunma üretim koruyacak kadar. Kademeler yeterince iyi. Metaller 45 (paketler ile çok sağlam günlük üretim veriyor. Tek paket=600M). 100 adet paket kaldı = 60 milyar metal
Canlı türü geliştirilmiş. Nanitler 9-8-7. Astro 23.
Mevcut sınıf General. Ekstra olarak 2 adet general kartı mevcut.
Tüm aylarda sıçralar hazır. Radarlar yeterli seviyede. Tüm aylarda alan arttırıcı basılmıştır.
Araştırmalar sağlam. İtki 18, İtici 16, Yanmalı 19, silah, kalkan, zırh 21
Saros - Filo + Kademe + Araştırma Hazır Oyun Satılık
Merhabalar, işlerimden zaman ayıramadığımdan ötürü Ogame hesabımı devretmek istiyorum. İlgilenenler özel mesaj yolu ile ya da numarasını yazarsa whatsaptan geri dönüş yapabilirim.
Filo; İlk 25
Kademe; İlk 25
Araştırma; İlk 25
Genel: İlk 25
Filo gücünün tamamı askeri filo gücüdür. (Gemiler hızlı ve GD sayısı fazla) Savunma üretim koruyacak kadar. Kademeler yeterince iyi. Metaller 43 (paketler ile çok sağlam günlük üretim veriyor). 50 adet paket kaldı, Canlı türü araştırmaları geliştirilmiş. Nanitler 9-8 aşağısı yok. Astro 21. 23 e basılıyor.
Mevcut sınıf General. Ekstra olarak 2 adet general kartı, 1 adet koleksiyoncu kartı, 1 adet kaşif kartı mevcut.
2.000 tane bas bitir mevcut (2 saatlik, 6 saatlik, 24 saatlik),
Üretim arttırıcılar mevcuttur. (Tüm gezegenlerde ay var.
Tüm aylarda sıçralar 2nci seviye. Radarlar yeterli seviyede. Tüm aylarda alan arttırıcı basılmıştır.
Ufak gezegen yok ana gezegene alan genişletme basılı) Ekstra +1 +2 +3 keşif slotları aktif. +2 +4 +6 filo slotlarıda aktif.
Araştırmalar sağlam. İtki 18, İtici 16, Yanmalı 19, silah, kalkan, zırh 21
Aktif hasım yok. Olsada farketmez
EDİT: +++ Güncel sıralama bilgileri; İlk 25
KERBEROS - Filo+Kademe+Araştırma Hazır Oyun SATILIK
Merhabalar, işlerimden zaman ayıramadığımdan ötürü hesabımı devretmek istiyorum. İlgilenenler özel mesaj yolu ile ya da numarasını yazarsa whatsuptan geri dönüş yaparım.
Filo; İlk 5
Kademe; İlk 10
Araştırma; İlk 10
Hesapta yüklü maden var. Aşağı yukarı 10-20 Milyar
Filo gücünün tamamı askeri filo gücüdür. Savunma üretim koruyacak kadar. Kademeler yeterince iyi. Nanitler 10-9-8 aşağısı yok. Astro 21. 23 e basıyorum
Mevcut sınıf General. Ekstra olarak general kartı, koleksiyoncu kartı, bas bitirler, üretim arttırıcılar mevcuttur. ( Tüm gezegenlerde ay var. Tüm aylarda sıçralar 2nci seviye. radarlar yeterli seviyede. Birçok ayda alan arttırıcı basılmıştır. Ufak gezegen yok ama yetmeyen 2-3 gezegene alan artırıcılar bastım.) Ekstra +1 +2 +3 keşif slotları aktif. +2 +4 +6 filo slotlarıda aktif. Araştırmalar sağlam.
Aktif hasım yok. Çekiniyorlar olsa gerek sonda atan da yok :)
Ciddi arkadaşlar yazarsa zaman kaybetmemiş oluruz.
Yeni Server TopMuOnline Sezon 16
Arkadaşlar 2 Türk arkadaş oynuyoruz. Başka Türk oyuncularda var. Uluslararası bir server. Aşağı yukarı 250 user online. 1 ip maksimum 2 hesap açabiliyor. Tüm eventler sorunsuz çalışıyor.
Oyuncu Nickim: RichRichie
Oyuna yeni başlayacak arkadaşlara elimden gelen her türlü yardımı yapabilirim. (item, exp)
Eski MuOnline tutkunlarını bekliyorum.
website panel:
TOPMu Online Season 16 New World Hard: x80 is coming up. Experience is true x80 and not dynamic. We use Premium Server Files what gives a great experience of gameplay to satisfy our Players. Fair game guaranteed since our server is covered with Premium Anti-Cheat System. Run game smoother using Low Performance mode (button F9). No Max Stats - make your unique stat build. No VIP Benefits - all players same account level. Limit of Max Accounts per IP = 2 (max 2 open game client windows from 1 IP). You are welcome to Register an account and remember you can Contact Us if have any questions.
Standard Server Info
Version: Premium Season 16
Experience: 80x
Master Experience: 80x
Drop Rate: 30%
Maximum Level: 400
Maximum Master, Majestic Level: 900
Points Per Level: 5/6/7
Limited Stats for 1 Characteristic : 12767
Monsters per Spot: 5 - 8
Monsters Power Adjusted
Boss Monsters Increased Power
Bronze, Silver, Gold Party Builds
Different Gens Can Join Party, Guild
Create Guild from Level 300
Shadow Phantom Soldier Buff till Level 350
Shadow Phantom Buff Duration Increased to 2 hours
Marked Spots on Minimap: Press TAB
Non Pvp Maps are Aida 1-2; Karutan 1-2, DD1-2
Battle Maps Vulcanus Experience Increased +50%
Available 10 vaults for all players: /ware 0~10
Seal Buff Exp % Lowered, Not too much boost
Limit of Max Accounts per IP = 2 (max 2 open game client windows from 1 IP).
Resets and Grand Resets Info
Reset 1 - 5 = Levels 350, 360, 370, 380, 390
Reset 6 - 30 = Level 400
Reset 1 - 10 = 800 Stat Points
Reset 11 - 20 = 600 Stat Points
Reset 21 - 30 = 400 Stat Points
Reset Reward: 50 Wcoins
Reset Cost: 3kk Zen x Resets
Total Stat Points with 30 Resets: 18 000
Grand Reset is Optional, No Extra Stat Points
Grand Reset Reward: 8000 Wcoins
Game Events and Rewards Info
Chaos Machine Info
Mix Item Level +10 = 70%
Mix Item Level +11 = 65%
Mix Item Level +12 = 60%
Mix Item Level +13 = 55%
Mix Item Level +14 = 50%
Mix Item Level +15 = 45%
Item with +Luck = +25%
Detailed Info of other Rates CM
Jewel Success Rate Info
Bless Success Rate = 100%
Soul Success Rate = 60%
Life Success Rate = 70%
Harmony Success Rate = 50%
If Item with Luck = + 25%
Customs
Exclusive New Jewels
Exclusive New Quests with nice Rewards
Exclusive Find to Win automatic daily Event
Exclusive Quiz automatic daily Event
Low Performance mode (button F9)
Game Commands Info
"/move", "/post", "/pkclear", "/ware",
"/war", "/soccer", "/re", /store", /offstore",
"/attack", "/offattack", "/reset", "/grandreset",
"/rebuild", "/time", "/bank", "/bankadd", "/banksub",
"/quest", "/infoquiz", "/answer", "/dcfriend"
Milli Maça Bilet Nereden Alınır!
|
EUROPA SATILIK MADEN
|
EUROPA 1.2M Filocu Hesap Satılık
|
EUROPA SATILIK KADEMECİ HESAP ilk 5' te
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.979 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO