Arkadaşlar saatim su aldı tamir ettirdim ama bir üzerinden biraz zaman geçtiği için akrep ve yelkovanda kararma var. Acaba boyası mi kalkmış yoksa kulak çöpüyle temizlesem çıkar mı?
Arkadaşlar bizim arabanın ekranı kırık o yüzden hiçbirşey gözükmüyor. Fakat ezbere yapılabilir mi diye soruyorum. Bir kaç şey denedim yapamadım kırmızıya basıyorum, maviye basıyorum auto basıyorum AC basıyorum söyle güzel üfürerek vermiyor. Sadece hafif esiyor.
Tamirhaneler gerçekten GTX1650 ile mi dolu?
Arkadaşlar ikinci el gaming laptop bakıyorum. Şu an 0 alacak durumum yok. Baktığım pclerde lenovo, asus,Casper Excalibur, monster gibi bir sürü ikinci el Laptop ile karşılaştım gtx1050, 1050ti, 1650, 1650ti ekran kartları olan. Sonunda temiz bir hp gaming pavilion hoşuma gitti ekran kartı gtx1650. Satan Adama tam alıyorum derken Ankarada bi pc tamircisi arkadaşım var onu aradım ve bana dedi ki, gtx 1650 serisi (1650ti da dahil ederek) sürekli sorun çıkartan ve bozulan bir ekran kartı. Güçlü bir ekran kartı ama asus ve lenovo larda sürekli tamire geliyor. Onların tamiri olmuyor. Ayrıca ekran kartı bozulduğu için ünlem işareti veriyor ve onboarddaki ekran kartını kullanıyor yani ekran kartı yokmuş gibi. Gözünü korkutmak istemem ama sıkıntılı bir ekran kartı bana kalsa alma derim, dedi. Şimdi bakıyorum benim bütçemde tek 1650 ekran kartları var.
Bilmiyorum bu kadar kalitesiz bir ekran kartı ise tüm markalarda bu ekran kartından var.
Sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Bu ekran kartı ile ilgili tecrübeniz var mı? Farklı mı düşünüyorsunuz yoksa aynı mı? Tavsiye eder misiniz yoksa siz de uzak durun mu diyeceksiniz?
Teşekkür ederim.
ÇİZİMLERLE TÜRKLERİN KADİM TARİHİ
Yatmadan önce içilen kahve...
Kazdağı hakkında Erdoğan'dan talimat
|
silinsin.
|
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.989 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic