Turkcell Kurumsaldan Bireysele Geçiş
merhaba arkadaşlar Turkcell kurumsal üyeliği bulunan biri aktif taahhüt vs de bulunmuyorsa başka bir operatöre hattını nasıl taşır?
Yani kısacası Turkcell kurumsal dan Bimcell bireysele hat nasıl taşınır ekstra bir ücreti vs var mı? mesala şuan turkcellde hiçbir taahhüt'üm vs yok aboneliğim de yok mobil uygulamadan baktım bime gidip bimcelle taşıyabilir miyim?
windows 10 lisans kaldıramama sorunu
öncelikle herkese merhaba 2020 nin sonlarına doğru freedos bir pc satın aldım ne yazık ki kms denilen uygulama ile lisanslamıştım o zamanlar şimdi lisans satın aldım herşeyin düzgün olması için microsoftun web sitesinden indirdim iso dosyasını temiz bir kurulum yaptım girişte lisans anahtarını vs girdim buraya kadar herşey güzeldi pc yi açtığımda özelliklerde hala eski kmsnin lisansı vardı ve etkinleştirdi yazıyordu,aynı zamanda görev yöneticisinde kms broker uygulaması çalışıyordu,Tamamen temiz bir kurulum yaptım bütün diskleri silip öyle ayırdım,fakat takıntılı bir insanım 1-2 saatdir araşştırmadığım yer kalmadı yardımlarınızı bekliyorum PC Kms nin lisansını görüyor satın aldığım lisansı görmüyor lisans ekle dediğimde ekliyor fakat gözükmüyor...
slmgr /upk
slmgr /cpky
işlemlerini yaptım sonuç alamadım bu nalet olası KMS den kalıcı olarak nasıl kurtulurum,ne yapmalıyım sanırım lisansı anakarta kaydetmiş vb ibareler vardı birçok yerde şimdiden teşekkürler...
EDİT 1:bir kaç kaynak araştırdıktan sonra win8 yükledem pc lisans görmedi,lisans istedi tekrar win10 pro yükleyeceğim gelişmeleri paylaşacağım...
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.253 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar