10-20 Aralık Arası Roma Gezisi
Bu tarihlerde özellikle gece saatleri ve tenhalık hakkında bilgiye ihtiyacım var. Ailem ile bir gezi olacak. Hava 16-17 gibi kararıyor ve sonrasında en azından 21-22'ye kadar vakit geçirmek mümkün müdür? Güvenlik ve sokaklarda yürüme anlamında soruyorum.
Viyana'dan aracısız Tax Free iPhone 16 almak
Dostlar Ekim 10-15 arasında kısa bir seyehatim olacak Viyana'ya gitmişken iPhone almak istiyorum. Baktığım kadarıyla %20 vergi oranları var ama Global Blue gibi firmalar %10-12 gibi bir kısmını ödüyorlar. Tamamını almak için izlemem gereken yol nedir? Nereye nasıl başvuru yapmalıyım?
Bir de kredi kartı ile almak Tax Free'ye engel midir? Son olarak da Avusturya'dan alıp başka bir AB ülkesinden çıkış yapmak sorun olur mu?
Ekim ayında 1 günlük Viyana için tavsiye
1-1.5 gün vaktim olacak vaktimi en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim? Yemek vs. ilgimi çekmiyor öncelikle bunu belirtebilirim. 1 gece konaklama için tek kişi tavsiyeye de ihtiyacım var. Ücretsiz müze vs. bilgisine de açığım, öğrenciyim.
Romanya Gezisi için tavsiye
Merhabalar yaklaşık 2-3 gün için Bükreş ve yakınındaki yerler için tecrübeye ihtiyacım var. Google Haritalar ile her şey görünmekte ancak yine de merak ediyorum. Örneğin sabahtan Transilvanya'yı görüp konaklama için Bükreş'e dönmek mümkün müdür? Başka tavsiyeleriniz var mıdır? Yürüme veya yorulma konusunda sıkıntım yok. Kısa mesafe ve vasıta olmayan yerlerde de Uber kullanabilirim.
Philips 48OLED708 alınır mı?
OLED bir model tercih etmek istiyorum. LG EVO serisi ile neredeyse %25 fiyat farkı olduğu için bu modele yöneldim. Ek olarak LG EVO serisinde HDR10+ desteği olmaması kafa karıştırıyor.
Thrustmaster T128 alınır mı?
F1 serisi, Forza serisi ve Gran Turismo 7 için düşünüyorum. Bu model Logitech G29'dan iyi midir? Malzeme kalitesi ve debriyaj-vites önemli değil, önceliğim direksiyon hissiyatı.
Segway Ninebot F2 Pro alınır mı?
10-13 bin TL PS5 için TV
Önemli olan HDR10+ ve üstü destek ve en az 55 inch olması.
TCL58P633/35 modeli dışında tavsiyeniz var mıdır? Bütçe gerçekten değecekse esneyebilir 120Hz olması şart değil .
Nespresso modelleri ve en baz Phlips tam otomatik makinler arasında kaldım. Kapsül fiyatını saymazsak en lezzetli kahveyi hangisi ile elde edebilirim? Bütçe kısıtlı, tam otomtikler neredeyse 3 katı fiyatta Nespresso'nun.
Türk Telekom e-sim ücretli mi?
Türk Telekom kullanıyorum. Sim kartım bozuldu ve bu sebeple e-sim'e geçeyim dedim. Bir de 3G görüntülü görüşme, HD ses gibi şeyler e-sim için de var değil mi?
Doğru söylersen hiçbir şeyi hatırlamak zorunda kalmazsın... |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.056
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 22.168 (Bu ay: 675)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar