Bluetooth kulaklığım kırıldı nasıl yapıştırabilirim?
Blitzwolf fye-7 Bluetooth kulaklığımın arka kapağı çıktı ve tekrar dişlerine geçirmeye çalıştığımda geçmiyor, dişleri kırıldı büyük ihtimal ve oturmuyor, oturursa da gevşek kalıyor. Nasıl yapıştırabilirim veya eski haline getirebilirim? Bağlantı noktası ince olduğu için yapıştırıcı dökmeye cesaret edemem. Aliexpressten aldığım ve ürünü 23 aydır kullandığım için garantiye pek sıcak değilim, zaten ürün hala çok güzel ses veriyor.
1000-1500TL ofis koltuğu
|
Spor için beslenme nasıl olmalı
1.77 boy 57 kiloyum, 1 sene önce spor yapiyordum ama sınavlardan dolayı erteledim. Başladığım zaman kısa sürdü ama kısa sürede(1 ay civarı) beslenmem hayvan gibi yemek yemek oldu. Tekrar başladım spora ama bu sefer hayvan gibi yemektense kontrollü yemek istiyorum. Kalori hesaplıyorum, bugün mesela 3700 kalori almisim ama bunu günün her vakti sürekli yiyerek alıyorum. Spor öncesi veya spor sonrası ne yiyebilirim, sürekli et ürünleri yiyemem, zaten tekrar eden yiyecekler yemek sevmem. Bunun yerine lor peyniriyle shake tüketimi nasıl olur spor sonrasinda? Yeni başladığım için karbonhidrat tozu veya protein tozundan çekiniyorum.
150 TL mikrofonlu Kulakdışı kulaklık
|
FLUORESCİTE İLACI NERDEN BULABİLİRİM?
|
Battlefield 1 hata vermeden oyundan atma sorunu
|
80 tl klavye onerisi
|
oyun 60 fps de takıldı
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.358 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware