Fifa 2023 hakkında yardım
Arkadaşlar merhaba, macbook pro bilgisayarımda Ryujinx ile Fifa 2023 oynamak istiyorum. Program vasıtasıyla her şeyi doğru yaparak oyuna giriş yapıyorum, oyunun açılmasında hiçbir problem yok. Fakat bağlamış olduğum logitech f710 kumandasının start tuşu oyunda çalışmıyor. Bundan dolayı maç öncesi alıştırmaları atlayamıyorum, hiçbir şekilde maça giriş yapamıyorum. Bu sorun için bir çözüm önerisi olan var mıdır?
Bahçeye garajlık alan yapma
Arkadaşlar merhaba, eski bir aile apartmanında oturuyoruz. Oturduğumuz sokak, otopark sorunu açısından Türkiye'nin belki de en sıkıntılı sokaklarından biri. Her gün otopark kavgası yaşanıyor. Ayrıca yaya çıkış kapımıza araba sıfırlandığı için çoğu zaman (abartmıyorum) bahçe duvarından atlayıp arabanın üstünden çıkmak zorunda kalıyoruz :) Bundan dolayı evimizin ön bahçesininin bir kısmını garaja çevirmeyi düşünüyoruz. Binada sadece bizim aile ve bir yaşlı kalıyor ve tek araba var.
Ev-bahçe-yol planı şu şekilde:
Soldaki alanda 2 aracın çok rahat dikine sığabileceği bir mesafe var; fakat binadaki yaşlıların çiçek-toprak alanını tamamen ihlal etmek istemediğim için bu alanın sadece belirli bir kısmına beton döktürerek -arabayı dikine yerleştirebileceğim kadar- bir alan yaratmak istiyorum. Bina çok eski ve garaj kapısı- otomatik kapı v.s masraflarına da girmek istemiyorum zira 2-3 yıl içinde yıkılma ihtimali var. Bahçe duvarından sadece arabamın girebileceği kadar bir yeri yıktırıp artık duba-zincir v.s bir şekilde kapatarak içeri alacağım.
Duvarın belirli bir kısmının yıkımı ve aracın sığacağı kadar beton dökümü tahminen bana ne kadar mal olur ? Veya bu konuyla ilgili başka bir öneriniz var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Outlook dil seçeneğini Türkçe yapamıyorum
Arkadaşlar merhaba, az önce outlook üzerinden mailime giriş yaptığımda tüm outlook uygulamasının İngilizce olduğunu gördüm. Dil seçeneklerine tıkladığımda ise sadece İngilizcenin farklı bölgelerdeki versiyonları çıkıyor, (İngilizce Indıa) (İngilizce Genel) gibi.. İngilizce dışında bir dil çıkmıyor. Başka bir outlook hesabına girdiğimde ise tüm dilleri görebiliyorum. Outlook hesabımın dilini nasıl Türkçe yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
Lambert fx kombi trık sesi
Arkadaşlar merhaba, bir süredir lambert fx kombimizde aşağıdaki gibi bir ses sorunu var. Sizce bu sesin sebebi ne olabilir ?
80.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi
|
Hepsiburada ürün kargolama rezaleti
TV tavsiyesi lütfen..
|
Notebookta SSD yanında 2.disk olarak kullanılan HDD'yi uyku moduna alma
|
FLO Ayakkabı Değişimi
|
HDD'den SSD'ye geçme hakkında.
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 526
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 9.695 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 767 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar