Modem buga girdi sanırım bedava internetim oldu
Arkadaşlar çok garip bir şey oldu benim Superonline aboneliğim vardı dün fesih ettim ve modemi çıkardım daha sonra başka bir abonelik sağlayıcıya başvurmuştum o ara bana kullanıcı adı ve şifre verdiler onu girmek için eski bir modemi ekledim bir baktım kurulum yapmadan kendi kendine internet geldi 192.168.1.1 adresine de giremiyorum bu internet nereden geliyor olabilir.
Sevk Belgesi Çıkmıyor
Normalde 10 gün önceden belli olan sevk belgesi e-devlet üzerinden çıkaramıyorum bayram'a denk geldiği için herhangi bir askerlik şubesine gidemiyorum MSB bana gönderdiği mesajda 18 Haziran itibariyle sevk belgesini alabileceğim yazıyor fakat e-devlet çıkmıyor bunun nedenini bilen var mı ?
sülüs belgesi işyerine erken verebilir miyim
Sevk başvuruma 21 gün kaldı fakat ben bu hafta işyerinden çıkmak istiyorum işyeri ise benden askerlik sülüs belgesi istiyor fakat belgeyi e devlet indirmek istediğimde "Sevk Bilginiz bulunmamaktadır. Bilgilerinizin hatalı olduğunu düşünüyorsanız en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." Şu hatayı alıyorum internetten araştırdığımda göre sülüs belgesi son 10 gün kala çıkıyor ben bunu erkenden işyerine vermek istiyorum askerlik şubesine gidersem yardımcı olurlar mı
laptop cd room bozulması
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 804 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic