Çavuş
Tarihinde Katıldı

Toplam: 113 (Bu ay: 0)

356019 gün 18 s. 4 dk. kaldı
PcNet ve Chip Oyun dergi ve cdlerini arıyorum
Merhabalar. Pcnet ve ChipOyun dergi ve cdleri elinde olan var mıdır?
Samsung Laptop boş dvd okumuyor
Merhabalar. Boş DVD'ye dosya yazdırmak istiyorum ama bilgisayar taktığım boş dvd'yi görmüyor. Birkaç kez görmüştü ama sonra tekrar okumuyor.Bu sorunu nasıl çözerim?
Kitap siparişi
Merhabalar. eBay.com sitesinden kitap almak istiyorum amerikaspetim.com sitesi üzerinden almayı planlıyorum ama pek fazla bilgim yok amerikasepetim.com sitesinde gümrük ve sevkiyat işlemlerini biz üstleniyoruz yazıyor o zaman ek bir ücret ödeyecek miyim?
Samsung lc24f396fhmxuf Model monitör playstation 2 oynayamıyorum
Herkese merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi elimde samsung lc24f396fhmxuf model monitörüm var ama ps2 to hdmi adaptörüyle denedim ekran siyah gösteriyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Ebay.de alışveriş
Merhabalar.eBay.de sitesinden ürün alırsam başka herhangi bir ek ücret öder miyim?
Eski joystickler için dönüştürücü
Aradığım ürünün modelini bulamıyorum
Merhaba. Aradığım ürünün modelini hiçbir alışveriş sitesinde bulamadım sadece ebay.com sitesinde buldum ama nasıl getirttirebilirim?
Monitörde hoparlör yok
Merhabalar. Samsung marka curved monitörüm var ama ps3'ü bağlayınca ses gelmiyor ses alması için hangi ürünü alabilirim?
Eski oyun cd
Merhabalar. Eski oyunların ve programların cdlerini hangi siteden satın alabilirim?
Eski oyunların demo sürümlerini nerede bulabilirim?
Merhabalar. Eski oyunların örneğin Fifa 10 , Pes 2012 gibi oyunların demo sürümlerini hangi sitede bulabilirim?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.683 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun