Hepinize Elveda
YKS sınavının da sona ermesiyle artık tatil moduna geçmiş bulunuyorum. Bugünden itibaren üniversitelerin açılacağı zamana kadar kafayı dinleyeceğim. Artık sınavla işim olmadığından TYT-AYT bölümüne hatta foruma da tekrar girmeyeceğim. 4 yıldır sitede olsam da son 1 yıldır düzenli konu falan açıyordum. Neyse artık bunların hepsine bir finish verme vakti geldi. Puanlar açıklanınca umarım hepiniz istediğiniz yeri kazanırsınız. Ve umarım güzel bir hayatınız olur. Bu iyi dileklerime yığılmacı arkadaşlar dahil değil tabi ki. Onlar forum deyişiyle "zavallı" oldukları için insanlara sataşmayı , laf sokmayı marifet sanıyorlar. Onların iyi hayat hak ettiğini düşünmüyorum. Şaka lan şaka :D . Yığılmacı hocalarıma da güzel bir yaşam diliyorum. Hepinizi tanımak güzeldi. Siz de gidin en azından 1 ay kafa dinleyin. Benden bu kadar. Kendinize iyi bakın.
İlk ve son defa afro simgemi de kullanıp gidiyorum
EA Kaç Net Kaç K
Eacılar ne alemde, ortalama kaç net yaptınız tyt ayt ?
Yüzey Alanı
2 tane 400 lü şık vardı. Şıkları hatırlayan var mı
Ben +90 net falan bekliyorum. Yine de kötü yaptım falan diyorum. Umarım bu yığılmacılar da bu ayardadır. Geçen fulledim diyen bir eleman 80 net diyordu :D
Üslü Sayı
O sorunun cevabı neydi , 8 vardı , 36 , 64 falan vardı
Gece Gece Aklıma Takıldı
Dostlar şimdi biz AYT' de kendi alanımızı çözüyoruz. Ve hepsi ayrı ayrı hesaplanıyor. Böyle düşününce aklıma efso bir fikir geldi. Ben EA'yım oradan örnek vereyim. Mat ve sos 1 kısmını çözdüm diyelim ve zamanım var. Bu kalan zamanda sos 2 ve fen kısmını da sallasam bana bir artısı olur mu yoksa kısmen de etkiler mi. Yani sos 2 yi yapsam 20d 20y falan çıksa diyelim, bu sos 1 i etkileyip EA puanımı düşürür mü? Eğer düşürmüyorsa diğer bölümlerin 80 sorusunu da yapabiliriz. İlk başta saçma gibi gelebilir ama mantıklı. Bunu deneyen veya nolacağını bilen biri tam fikir verirse daha iyi olur.
Son Günler...
Son günlere girdik dostlar. Yani netlerim mükemmel değil ama ea için iyi bir seviyedeyim. Sizler ne alemdesiniz, basmaya devam mı yoksa yavaştan kafayı dinlendirmeye mi başladınız.
Nasıl Böyle Oldu?
Dostlar her hafta düzenli TYT ve AYT denemeleri oluyoruz. Sene başında tyt +65 70 netlerde AYT ise +40 bandındaydı. İkinci dönemin başlarında TYT yi +75 e , AYT yi +45' e anca getirebildim. Bir yıl boyunca böyle devam etti ama bu pazartesi seri denemelere başladık ve bana ilginç gelen bir olay yaşadım. 1 yıl boyunca artmayan netlerim TYT'de +85 'e AYT'de +55 'e çıktı. Bu aralıkta hiç ders falan çalışmadım sadece her gün bir deneme çözdüm. Denemeyi hazırlayan yayın kolay yapmış desem 5 farklı yayının denemesini olduk. Hepsi de bilinen ve güzel soru hazırlayan yayınlar. Sizce nasıl böyle oldu? Sizin de seri deneme zamanları böyle artış oldu mu?
Yaz Geldi...
Dostlar zaman hızlı geçti ve yine yaza geldik. Üni sınavı bittikten sonra kafam baya rahatlayacak. Sizin yaz için planlarınız neler? Gezilmesi , görülmesini tavsiye ettiğiniz yerler var mı veya başka planlarınız.
Çalışmayı Nasıl Beceriyorsunuz
Dostlar son 17 gün kaldı, ben yaklaşık 1 haftadır dersleri tam saldım elime kalem alasım gelmiyor. Çevremdekiler de bir an önce gelsin girelim de kurtulalım modundalar. Sizler ne alemdesiniz, hala saatlerce çalışıyor musunuz?
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 228
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.730 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar