Yeni internet için hangi firma iyi
Millenicom kullanıyordum 2 senedir faturayı fahiş şekilde arttırdılar ve abonelik kapattırdım. Yeni firmaya geçicem ne önerirsiniz hattım 72mbps destekliyor. Sorunsuz kullandığınız ucuz firmalar nelerdir ?
Full Body programım nasıl ?
İyi günler. Evde vücudumu forma sokmak istiyorum dumbell ve barım var ama bench sehpası yok. Evde 2 haftadır düzenli yaparak bana en uygun hareketleri bunlar olduğunu düşündüm. Protein tozu tavsiye alıyorum 5-8kg civarı kilo vermeyi düşünüyorum boyum 1.84 kilom 92kg. Sağ diz çapram bağlarım kopuk bu dizimide güçlendirmeyi düşünüyorum. Sizce program nasıl?
1-Squat(şimdilik ellerime 10kg dumbel alıp yapıyorum)
2- Bench Press(yerde yapıyorum ama dumbell pressde olabilir)
3- Dumbell Fly. 4- Dumbell Row.
5-Lateral Rise. 6- Barbell Curl. 7- Overhead dumbell extension
3er set ortalama 12tekrar yapıyorum ama artık tekrar saymayı düşünmüyorum gidebildiğim kadar yapmayı düşünüyorum
Laptop açılmıyor Acer Nitro5
Laptobuma her zaman yaptığım işlem olan termal macun yenilemesi yaptım kapadım bilgisayarı düğmeye bastım ekranda tepki yok şarjda denedim yine aynı sorun var fan dönüyor klavye ışığı geliyor 5-6 saniye sonra ekrana görüntü gelmeden kapanıyor kendi kendine bir daha açıyor kapanıyor kısır döngü oluyor sorun ne olabilir ??
Huawei watch gt2 bildirim sorunu
Telefonum Mi9T. Arama telefonu bul vs çalışıyor ama sms WhatsApp bildirimler gelmiyor bir türlü uygulama hertürlü izin verdim pil optimizasyonu kapadım ama olmuyor. Dün bi hms core gibi birşey indirip kurdum düzeldi 20 dk sonra geri gitti. Sağlık uygulaması appgallery vs indirdim ama olmuyor.
Araçtaki elektrik sorunu yüzünden çalışmıyor
93 doğan sl aracımda bi elektrik sorunu var ustayada götürdüm bulamadı. Sorun şu araç bir çalışıyor bir çalışmıyor çalışmadığı zaman ön camlar ve sis farları çalışmıyor. Bazen 2 3 dakika durunca çalışıyor bazen 2 gün çalışmıyor. Vurdurunca kontak ile çalıştırmış gibi direk alıyor sorun ne olabilir.
Yatay geçiş Veterinerlik fakültesi bölüm sorunsalı
Yurt için mobil internet öneri
|
İnşaattan veteriner yada bil.müh yatay geçiş
|
Mühendislikten veterinerliğe geçince kyk kredi?
|
İnşaat mühendisliğinden veteriner geçişi?
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 288
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 16.288 (Bu ay: 258)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar