Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 108 (Bu ay: 1)
356123 gün 19 s. 14 dk. kaldı
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır bu sektördeyim. Sizler için forum dışı ve forum içi 500'den fazla kişinin paypal işlerini hallettim bugüne kadar. Şimdi ise yeni bir döneme başlayıp kimsenin vermediği hizmeti veriyorum!
- Yurtdışındaki bütün ülkelere bütün bankalara çok kısa sürede istediğiniz tutar gönderilir:
Komisyon oranım ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca ülkeye göre değişmekle birlikte hesap numarası ya da IBAN bilgisi gibi bilgilerini isteyebilirim karşı tarafın. Lütfen karşı tarafın ad ve soyadını biliyorsanız ulaşın. Detaylı bilgi için bana aşağıdaki iletişim kanallarımdan ulaşabilirsiniz.
- Yurtdışındaki bütün ülkelerden bütün bankalardan çok kısa sürede ödemeniz alınır:
Komisyon oranım ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Ödeme istediğiniz Türkiye konumlu bankanıza gönderilir. Detaylı bilgi için bana aşağıdaki iletişim kanallarımdan ulaşabilirsiniz.
Paypal ile ödeme almak veya göndermek için paypal konum ve referanslarım: TIKLAYIN
Wmaracı paypal konum ve diğer referanslarım: TIKLAYIN
Alıntı
metni:BİTCOİN AL - SAT - BOZUM İŞLERİNİZ DE YAPILIR!
WhatsApp: TIKLAYIN
Mail: aspetbiebs@gmail.com
Kadir ilhan adındaki kişi beni tam 9500 lira dolandırdı. Üstüne bir de üste çıkıp bana ve ailevi değerlerime hakaret etti. R10.net ve wmaraci üzerinden de kadirilhan kullanıcı adındaki hesapları dolandırıcılıktan ban yemiş.
Hakkındaki şikayet konularının bir kısmı
https://www.sikayetvar.com/kadir-ilhan
Paranızı kaptırmak istemiyorsanız bu kişiyle kesinlikle ticaret yapmayın. Iban adresini Erkan İlhan adına atıyor. Erkan İlhanı babası, hülya ilhanı da annesi olarak tespit ettik.
Kendisi 2001 doğumlu özgüveni yüksek bir arkadaş. Anneye, babaya küfür etmekten çekinmiyor. Bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşların da ailesine küfür etmiş.
Kadir ilhan dolandırıcıdır.
Dolandırıcı Kadir ilhan 05459441542
Instagram işleri yapıyor genelde. Hesap da satıyor. Kesinlikle itibar etmeyin.
Websitesi de kadirilhan.com
Sitede hiçbir hizmet çalışmıyor. İlk attığım linkteki şikayet var sitesinden bakarsanız, kadirilhan.com sitesinden 7 aydır takipçi bekleyen bile var..
kadirilhan.com sitesi dolandırıcıdır, kesinlikle ticaret yapmayın. Tam 9500 liramı dolandırdı. Engellemiyor bir de. Yüzsüzlük yapıp şart şurt koşuyor.
Dolandırıcı Kadir ilhan
05459441542 numarası dolandırıcıya aittir
İnstagram kullanıcı adı kadirilhan
DİKKAT EDİN PARANIZI KAPTIRMAYIN!
R10 davetiyesi satılıktır
2 adet mevcuttur. Tanesi 100 lira.
Ticaret yapabileceğim Türk ve yabancı forum önerileri
Merhaba. Whatsapp, Adidas, airbnb, tan tan, Tosla Hopi gibi onlarca platform için telefon doğrulaması sağlıyorum. Ayrıca PayPal hesabı da açabiliyorum ve açtığım kişi vpnsiz adına onaylı hesabına girebiliyor ancak insanlar fiyatı duyunca bir şaşırıyor. 350 liraya açıyorum ama birçok forumda 400-500 liraya açanlar var. Yine de satın almıyorlar.
Yani asıl soruya gelirsek, bu bahsettiğim hizmetleri ve daha fazlasını en kolay satabileceğim Türk ya da yabancı forumlar önerebilir misiniz? Ticaret yapabileceğim forumlar önerir misiniz kısaca? Ticaretlerim sadece bu bahsettiğim servislerle sınırlı kalmayacak, sosyal vs. de olacak ama en çok bu servisler olacak. Teşekkürler şimdiden
Meslek: İnterpole
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.298 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu