TV box modeme bağlanmıyor
Merhaba arkadaşlar aliexpressten getirtmiş olduğum 2.4 - 5 GHz uyumlu TV box'ı evdeki wifiye bağlamaya çalışıyorum bir süre bekletip ağınız bulunamadı diyor. Fakat telefondan hotspot internet paylaştığımda sorunsuz şekilde wifiye bağlanıyor. Büyük ihtimal ghz ile alakalı bir durum. Modem üzerinde kanal değiştirdim yine faydası olmadı. (Zyxel Vmg1312-t20b modem) rica etsem yardımcı olur musunuz?
Lol wild rift android sohbet geçmişi
Merhaba arkadaşlar, android platformu üzerinden oynamış olduğum wild rift lol'de sohbet geçmişimi görmek istiyorum. destek ekibine veri talebinde bulunduk ancak süreç uzun işliyor. oyundaki sohbet, data klasörü içerisinde bir yere kaydediliyor mu acaba? hukuki süreç başlatacağım.
2.el telefon satışı hakkında
Merhaba, bundan bir ay önce telefoncudan yurtdışı kayıtlı, garantisiz akıllı telefon satın aldım. Hemen ardından bu telefonu bir başkasına elden görüşerek, bizzat telefonu inceleterek sattım. Sattığım kişi 27 gün sonra beni aradı, telefonu güncelledikten sonra bir daha açılmadığını söylüyor. Yazılımsal basit bir hata olduğunu, bende başkasından aldığımı, o telefoncuya gitmesi gerektiğini, ücretsiz şekilde işini halledeceğini kendisine belirttim. Lakin bu şahıs banka dekontumla gidip şikayet edeceğim kaçak telefon satıyorsunuz, beni engellersen bin tane numaradan seni arar bulurum gibi kaba dile başvurdu. Telefonun yurtdışı olduğunu bile bile almıştı bu şahıs. Bu konuda herhangi bir yasal hakkı mevcut mu? Telefonu bana iade edebilir mi, yasal yollara başvurursa bir sonuca ulaşır mı ?
Çok acil lütfen
Elektra V3 programını kurduğumda lütfen sql server adını veya ip adresini giriniz hatası alıyorum. Bununla ilgili ne yapabilirim
Video arızası
|
Video sorunu
|
S8 plus video çekme sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.321 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware