Rusya'da yaşıyorum sorularınızı alabilirim
Evet bir hafta sonu aktivitesi olarak ilgisi, sorusu olan varsa cevaplamak isterim.
Edit: Hepsi kendi gözlem, düşüncem ve çıkarımlarımdır. Burada bir hayat kurmak istiyorsanız beni baz almayın. Rusya'da yaşayan bir başka arkadaş gelip farklı ortamlarda farklı şeyler tecrübe ettiyse bu onu bağlar.
TARİHE NOT DÜŞÜYORUM
Forumda öve öve bitirilemeyen Van Aanholt ve Berkan. 5 kuruş etmez futbolcular. Haftalardır yazıyorum. Halen bu adamları övüyorlar.
Halil'den de bir yol olmaz. Takımda as forvet oynayacak son oyuncu.
Yedlin zaten herkesin malumu. Futbol ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Bu konuyu açma sebebim Van Aanholt'un haftalarca övülmesi, ne hücumda ne defansta bu kadar vasat bir bek uzun zamandır görmemiştim. Adeta bir Tarık Çamdal. Carole bunun yanında Cafu kalır.
Berkan dümdüz oyuncu. Güzel bir balon. Biz bu adama 4 milyon vereceksek Tolga'yı neden sattık? Ciğerci'nin evrimleşmiş versiyonu gibi. Adeta bir Pokémon.
Bu takımdan bu adamlar gönderilmeden bu takım DÜZELMEZ:
EN BAŞTA SOFIANE FEGHOULI VE
DE ANDRE YEDLIN
VAN AANHOLT
ÖMER BAYRAM
ATALAY BABACAN
HALİL DERVİŞOĞLU
MOSTAFA MOHAMED
ARDA TURAN
AYTAÇ KARA
OĞULCAN ÇAĞLAYAN
Merhaba bu sene şöyle bir konuyu yürütüyorum.
https://forum.donanimhaber.com/galatasaray-2021-2022-sezonu-ana-konu--149093267
Şimdi benim sorunum eklenen resimler küçük olsa dahi kodlar ile bu büyütülüp genişletiliyor ve ortaya ne yazık ki hem grafiksel olarak piksellerin bozulmasıyla kötü bir görüntü hem de elimi kolumu bağlayan bir sonuç çıkıyor.
Büyük resimlerin küçültülmesini anlıyorum ancak zaten hali hazırda küçük olan resimlerin belirli boyuta büyütülmesi biraz kötü bir çözüm.
Kendim de programcı olduğum için belirli bir boyutun altındaki resimlerin büyütülmesinin önüne geçilmesinin çok zor bir şey olmadığını düşünüyorum.
Bu sorunla ilgilenirseniz hem daha derli toplu başlıklar açabiliriz hem de daha güzel bir görüntü ortaya çıkar.
Şimdiden teşekkürler.
🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]
- Marcelo Saracchi (Kiralıktan geri döndü)
- Oghenekaro Etebo (Kiralıktan geri döndü)
- Halil Dervişoğlu (Kiralıktan geri döndü)
- Henry Onyekuru (Kiralıktan geri döndü)
- Gedson Fernandes (Kiralıktan geri döndü)
- Ryan Donk (Sözleşme sonu)
- Martin Linnes (Sözleşme sonu)
- Şener Özbayraklı (Sözleşme sonu)
- Jimmy Durmaz (Bonservissiz)
- Okan Koçuk (Kiralık)
- Radamel Falcao (Bonservissiz)
Yeni Transferler:
- Aytaç Kara (Orta Saha)
- Alpaslan Öztürk (Stoper)
- Barış Alper Yılmaz (Sol Kanat)
- Alexandru Cicaldau (Orta Saha)
- Sacha Boey (Sağ Bek)
- Patrick van Aanholt (Sol Bek)
- Berkan Kutlu (Orta Saha)
- Victor Nelsson (Stoper)
- Olimpiu Morutan (Sağ kanat)
- Halil Dervişoğlu (Forvet)
- Gustavo Assunção (Orta Saha)
Her sene niyetlenip erken olur diye açmadığım bir konuydu ama artık haftasonu ligi bitiriyoruz ve yeni sezona hazırlanma vakti geldiği için uygun zaman olduğunu düşünüyorum.
Umarım bizim için hayırlı bir sezon olur.
Konu güncellenecektir.
|
|
MUSLERA BİR KUPAYA DAHA MÂL OLDU
|
Musleraaaaa
|
Web bazlı Pokémon oyunu projesi.
|
Uzun süreli otel tavsiyesi.
|
Lost - Supernatural - Smallville - The Vampire Diaries - Dexter - Spartacus - Glee - Chuck - True Blood - Fringe - FlashForward
The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - No Ordinary Family - Wilfred - The Secret Circle - Terra Nova 2011'in ilk konusunu görmek için tıkla! :) 2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :) |
Eski üyeliğim: wizQ _____________________________ [Limage]http://i28.tinypic.com/207ns07.png[/Limage]
________________________________________ Université Hacettepe Département de Langue et de Litterature Françaises Fifa 15 Ultimate Team Coins www.fifacoinstr.com PATLAT BALONU - FERNANDO MUSLERA |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.805
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 1.826.623 (Bu ay: 4.314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.700 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor