2000 tl bandında kulaklı
ortalama 2000 tl bandında kablosuz kulak içi kulaklık tavsiye edermisiniz tws olursa iyi olur
Maç 2500 Bluetooth kulaklık
Günlük kullanım için en fazla 2500 TL değerinde kablosuz kulakici telefon kulaklığı tavsiye edermisiniz.
Şuan Dell vostro 3500 ile HP 14s-fq0034nt arasındayım.hp Dell den performans olarak daha iyi işlemcisinin benchmark puanı neredeyse 2 katı ama ekranı 14 inç.dell ise 15.6 inç.laptopu genelde birşeyler izleme ve oyun için kullanacağım.sizce performansı daha düşük olup ekranı 15.6 inç olan Dell mi , performansı yüksek olup ekranı 14 inç olan HP mi
hukuk mu ilahiyat mı ?
ben normalde sayısal öğrencisiydim taki sınava 1 ay kalaya kadar . 1 ay kala sayısal derslerde iyi olmadığımı matematik ve sözel derslerimin iyi olduğunu yani eşit ağırlık öğrencisi olduğumu farkettim . (biliyorum biraz geç farkettim). neyse zaten matematiğim iyiydi son 1 ay biraz edebiyat frelan baktım ve sınavda 84 bin e girdim. normalde hukuk istiyordum ama ücretsiz hiç bi hukuk tutmuyor . alternatif olarakda ilahiyata gidebilirim . normalde iyi bi ilahiyata giremiyorum ama bu sene yeni bi uygulama başladı ve üniversitelerdeki ilahiyat kontenjanının %10 u hafızlara ayrıldı ve ben hafızım , belgem de var. yani bu uygulamadan yararlanıp bi ilahiyata girebiliyorum.sizce mezuna kalıp sonraki sene hukuğa mı oynayayım , yoksa bu sene bu yeni uygulamadan yararlanarak ilahiyata mı gideyim ?
Merhabalar..
Ben kablolu kulaklığın kablosunun orama burama dolanmasından bıktığım için bluetoothlu kulaklık alıp yanında birde bluetooth adaptörü alıp bilgisayarda kullanmayı düşünüyordum.Ama bazı arkadaşlarım sesde çok gecikme olabileciğin söylediği için biraz kafam karıştı.Sizce sesde çok gecikme olurmu veya verebileceğiniz başka bi tavsiye varmı?
Lütfen yardım edin bilgisayarsız karantina geçmiyo
|
HEDEF BELİRLEMEDE ZORLANAN Bİ ÜNİVERSİTE ADAYI I!!
|
|
Pc kendini resetliyo ve
|
Diz de çıtlama ve ağrı
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.439 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware