CMPE Dusunenlerle Soru-Cevap
Yurtdisinda yasayan, 5+ senedir bilgisayar muhendisi olarak calisan bir abinizim. Sorularinizi cevaplayabilirim.
Betamax/Sony video kaset dijitallestirme
Elimizde dijitallestirilmesi gereken, 90'lardan kalma betamax ve sony video kamera kasetleri var (el kamerasi). Bu kasetleri dijitallestirebilecek ekipmani bulunduran dukkanlar var midir?
Elimizde dijitallestirilmesi gereken, 90'lardan kalma betamax ve sony video kamera kasetleri var (el kamerasi). Bu kasetleri dijitallestirebilecek ekipmani bulunduran dukkanlar var midir?
DH Nintendoculari Discord Sunucusu
Forum icin discord sunucusu actim. Alim/satim islemlerini kolaylastiracagini umuyorum. Isteyenler katilabilirler:
IMEI Kayitli telefonu satmak?
Merhabalar,
Biliyorsunuz 2 sene once imei kaydi yapilan pasaport ile sim kart sahibinin ayni olmasi gerekliligi geldi.
Ben telefonumu 2019 Haziran'da aldim, temmuz'da kayit ettirdim. Yani uzerinden 2 seneyi askin sure gecti.
Telefonumu satmayi dusunuyorum. Baska bir sim kart ile denedigimde telefon hala hat almiyor, sadece benim hattimla calisiyor.
Bir yerde "2 seneyi gectigi takdirde her sim karta acilir" diye bir bilgi okudum. Bu bilgi dogru mu? 2 degil de 3 sene mi suruyor acaba?
Yoksa bu telefon yedek parca disinda satilamaz mi?
Iyi Bayramlar Nintendo Ahalisi!
Herkese iyi bayramlar, umarim herkes istedigi insanlarla istedigi gibi bir bayram geciriyordur..
Bu bayrami firsat bilerek, Nintendo ahalisine bu forumda yapilmasini istedigi degisiklikleri sormak istedim. Yonetim olarak bizden beklentileriniz nedir? Ne gibi kurallar dayatilmali? Konusalim.
Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu
Selam arkadaslar,
Aile hesaplariniza uye arama / aile hesabi kurmak icin uye arama ilanlarini bu baslikta toplayalim.
Bu ilanlar genelde dijital oyun alim/satim konusuna atiliyordu fakat dogru yeri degil, o konu zaten yeterince mesgul.
Lutfen dijital oyun alim/satim konusu veya yeni konu acmak yerine buraya ilan atalim.
Ornek:
"5 kisiyiz, aile kurmak icin 3 kisi ariyoruz."
"Ailemizde 2 kisilik bos yer var."
"Aile hesabi ariyorum"
Atilmamasi gereken mesajlar:
"Hocam hala yer var mi" -> lutfen ozel mesaj atin
"Hocam mesaj attim" -> lutfen mesajlarinizi kontrol edin
ve benzeri konuyla alakasiz mesajlar.
Benim tavsiyem aile gruplariniz icin discord / whatsapp grubu kurun, degisiklikleri rahatca konusabilin.
Opel Astra 1.6 Essentia (2012) Nasil?
|
Switch TR Satis Fiyati Belli Oldu: REZILLIK!
Öğrenci VAT İndirimi
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 938
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 27.755 (Bu ay: 353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 310 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun