Anakart Çalışmıyor?
Arkadaşlar sorunum şu, 1 ay önce pc çalışmadı, anakarta güç geliyor ama ekran gelmiyordu. bi arkadaşımın yanına götürüp parçaları tek tek değiştirip hangi parça bozuk diye kontrol ederken ram'lerin çalışmadığını fark ettik. Onun ramleri benim pc'ye takınca çalışırken, benim ramleri arkadaşın pc'ye takınca açılmıyordu. Emin olmak içinde bi kaç kere tekrar ettik hatta. İyi sorunu bulduk vs derken bir ay para biriktirip kendime ram aldım bugün geldi. Bi heyecanla takıp pc yi çalıştırayım dedim ki bu sefer anakarta hiç güç gelmiyor. Belki tuş bozuktur diye kısa devre denedim olmadı, tüm soketleri kontrol ettim sıkıntı yok, en son belki psu'da sıkıntı vardır diye 24 pinden kısa devre yaptım psu'da çalışıyor. Ama anakarta takınca çalışmıyor. Sorun ne olabilir? 1 ay önce çalışan anakart fişten çekili durduğu halde nasıl bozulur ki?
bu ps3'ü ne kadara satarım?
Elimde bi tane ps3 super slim var, içerisinde hdd yok, yanında 1 tane sıfır polosmart kol + 2 tane şarj soketi bozuk sony kol ve 11 tane oyun var, listeyi aşağı yazcam, sizce ederi nedir?
Oyunlar:
Cod black ops 2
Bf4
The last of us
Pes 16
Fifa 15
Assassin's creed brotherhood
Lego star wars 3
Grand slam tennis 2
Harry potter and the deathly hallows
Anarchy reigns
Pirate warriors
Sorun başlıkta belirttiğim gibi, bu problem bazen yanlışlıkla kasaya çarptığımda oluyordu; kabloları çıkar tak yapınca düzeliyordu ama bu sefer yemedi. monitörün sadece vga ve dvi girişi var, vga ile kullanıyorum. Ekran kartında hdmi girişi var, monitörde olmadığı için tv'ye bağladım oradan da görüntü alamadım. İşlemci 2200g, onboard'ı bağladım ondan da görüntü alamadım. Ekran kartını söküp başka sisteme taktığım da sıkıntısız çalıştı. Problem nedir acaba? Yardımcı olabilecek var mı? Kabloları, ramleri ve ssd'yi sök tak yaptım, ancak bir işe yaramadı. Anakart mı sorunlu acaba?
Pc fanına 220v verme hakkında
|
Şu harddiskin içindekileri kurtarmanın bir yolu?
-
|
ptt nin her şubesi kargo gönderiyor mu?
|
|
------------------------
|
|
Meslek: değişik bir meslek
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 4.282 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El