Merhaba,
Uyuyuyorum. Telefon geliyor arkadaşlar hayırlı olsun. Musk eth hediye etmiş diyor. Haberim yok. Aşağıda ki görselde ki paylaşımı hikaye ve duvarımda görüyorum. x-token.cc adında bir site linki site de cüzdan hesabına erişim gibi birşeyler var. Dolandırıcılığın farklı bir versiyonu. kaynak bulamadım. sahte bir site. bilgisayarımda ve telefonumda oturum açıktı. Telefon ios olduğu için güveniyorum
pc de trojen ve virüs bulamadım. Karşılasan veya fikri olan var mı? Bizim insanımız çabuk düştüğü için millet bende 27 eth olduğunu düşünüyor şuan :)
İphone 8 plus
Merhaba,
İphone 8 plus kamera ve ahize çalışmıyor. Çıkma orjinal kamera ve muadil iç kulaklık siparişi verdim. Ön kamera, ekran, orta parmak parçaları değiştirdim. Çalıştılar. Ancak arka kamera ve ahize den sonuç alamadım. Kameranın solunda küçük bir entegre set var üst çıtalara giden soket kablo kırık gördüm. Yalnız ahize ve kamera ile bağlantısını bulamadım. Alakalı olmayabilir çünkü arka flaş çalıştı. Başka entegre veya çip de sorun olabilir mi? Ahizenin bağlı bulunduğu ön kamera, sensör soketi yeni ve çalışıyor? En azından ahizeyi çalıştırsam kamera olmasa da olur
|
Animasyonlu Tanıtım Videosu
|
|
|
Kaliteli Hosting veya VPN Hizmeti
|
|
|
|
Meslek: Bilgisayar-Yazılım
iletişim için pm kullanınız. |
suç bende.. |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 147
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 7.631 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama