PayPal Türkiye'ye geri gelir mi?
Bildiğiniz gibi PayPal, 2016 yılında ülkemizden çekilmişti. Sizce geri gelir mi?
World of Warcraft'a hala başlanır mı?
2020 yılında World of Warcraft'a hala başlanır mı? Oyundaki Türk durumu nasıldır? Daha önce hiç mmorpg deneyimim olmadı, oyuna alışmam zor olur mu? Son olarak da oyun çok pahalı (en azından ülkemizde böyle) bu parayı hak ediyor mu?
Xbox Series S'in önceden sızdırılması
Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox Series S hakkında dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Resmi Xbox Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Microsoft’un daha önce yaptığı Xbox Series S paylaşımı gündeme getirildi. Hiç kimsenin bunu fark etmediğine de dikkat çekildi. Anlaşılan o ki bundan sonraki süreçte yayınlar daha detaylı kontrol edilmeye başlanacak.
Tanıtımdan önce yapılan Xbox Series S paylaşımı
Xbox’ın resmi hesabından, Micorosoft’un daha önce Xbox Series S oyun konsolunu sızdırdığını ancak bunu kimsenin fark etmemiş olduğu espirili bir şekilde açıklandı.
Microsoft’un Xbox yönetiminde yer alan Phil Spencer’ın Temmuz 2020 ayında katıldığı bir online röportaj kapsamında arka planda Xbox Series S modelinin yer aldığı gösteriliyor. Dikkatli bakıldığında Phil Spencer’ın yayına katıldığı odadaki dolap raflarında Xbox Series S modeli kendini gösteriyor. Bu da aslında Microsoft’un yeni oyun konsolunu resmi tanıtımdan aylar önce sızdırma girişimi yaptığı ancak bunun kimse tarafından fark edilmediği anlamına geliyor.
Espirili bir şekilde Twitter’dan yapılan bu paylaşıma, Phil Spencer ismi de etkileşim kurdu ve röportaja katıldığı isimleri tweet konusunda bilgilendirmiş oldu. Ancak anlaşıldığı kadarı ile herhangi bir şekilde daha önceden fark edilmiş değil.
Bu paylaşımdan sonra anlaşılan o ki Microsoft yayınları farklı bir açıdan daha takip edilecek. Bundan sonra benzer bir sızdırma girşiminin yapılma ihtimali az olsa da birçok kişi yayınları daha detaylı inceleyecektir.
Kaynak: https://shiftdelete.net/kimsenin-fark-etmedigi-xbox-series-s-paylasimi
Rüyamda yumruk atamıyorum
Rüyamda kavgaya giriyorum, yumruk atmak istediğimde yumruklarım ağır çekim ile gidiyor. Ben bir tane yumruk atana kadar onlar bana kaç kere geçiriyorlar. Size de oluyor mu?
Geçenlerde forumda dolaşırken "bu tema sıktı, XenForo'ya geçilsin" gibi şeyler söyleyenleri gördüm. Bence XenForo'ya geçilmemeli, bu temayı çok seviyorum. Sizce yeni temaya geçilmeli mi?
denemecik
|
Ailemi kedi almaya nasıl ikna edebilirim?
|
Fatih Portakal'ın Fox Ana Haber'e veda etmesi
Bugün itibariyle Fatih Portakal, Fox Ana Haber ekranlarına veda etti.
Mesaj sayım artmıyor
Forumdaki konulara cevap vermek istediğimde cevaplaya bastığımda bazen eski tasarımlı cevap verme kısmı, bazen de yeni tasarımlı cevap verme kısmı çıkıyor. Eski tasarımda cevap yazdığımda mesaj sayım artıyor ve cevabım gönderiliyor. Yeni tasarımda cevap yazdığımda ise mesaj sayım artmıyor ve cevabım gönderilmiyor. Bunun sebebi nedir?
Forum sitelerine ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
DH Forum veya başka forum sitelerine baktığımda 7000, 8000, hatta 10000 mesajı falan olanları görüyorum. Bu kadar mesaja sahip olmak zor olmuyor mu? Kaç yıldır forum sitesi kullanıyorsunuz ve forum sitelerine günde ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
İlgi Alanları: bilgisayar
AMD 2200G Ryzen 3 3.5GHz Apacer Panther 2x8 GB DDR4 3000Mhz Asus Prime A320M-F AM4 mATX Apacer Panther AS340 240GB SSD Rampage Spectra Tempered Glass Rainbow Case Hiper PS-40 400W |
Boş zamanlarında teknolojiyle uğraşmayı ve müzik dinlemeyi sever. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 443
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.807 (Bu ay: 385)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic