400 bin tl astra
Oto iç dış bakım
İstifa etmenin cezası var mı
Merhaba yaşım 26, 5 yıldır ozel sektorde bir fabrikada calisiyorum. Gecen sene askere gittim geldim tekrar sifirdan giris yaptilar şuan 8 ay oluyor.
Ben yeni bir iş ayarlıyorum kendime.
Ayarlardigim işim olursa yarin gel basla derlerse mevcut isimden ayrılmam lazim yani istifa etmem lazim. Kafama gore istifa etsem, bunlar mağdur olduk diyip bana dava açarlar mı ?
Taktik verin
Not: türkiye ve dünya çapında büyük bir marka...
Sistem yükseltme tavsiyesi
Çoğu oyunda yüksek ayarlarda 60fps üstü aliyorum, ultra da 50fps'lerde geziyor. Nasıl bir upgrade yapabiliriz ?
İşlemciden mi başliyim ekran kartından mı ? Önerilerinizi bekliyorum...
Çok bütcem yok :(
İşlemci: Ryzen 5 1600 six core 3.2ghz
Ekran kartı: GTX 1660 6gb
Ram: G.Skill Ripjaws 2x8gb 3000mhz
Anakart: Msi B450M-A PRO MAX
Baskı problemleri
Her türlü ayarı denedim yüzeylerde böyle çizgiler oluşuyo sebebini bulamadim sizce neden kaynakli.
Cihaz ender 3 s1
Filament porima pla
Sicaklik 215
Hiz 70 duvar 35
Geri cekme 0.7mm
Geri cekme hizi 45mms
Nozzle 4mm katmanlar 02mm
Hangi marka filament
3d yazıcı baskı problemi
Merhaba ender 3 s1 modelini aldım ilk 2 3 baskım güzel gitti kutudan çıkan kendi filamenti ile aldım baskıları
2 gün önce microzey marka pla filament aldım bi baskı denemek istedim fakat ne yapsam olmadı baskı ilk katman hep bozuk çıkıyor brim atarken bir kenarı şeffaf eksik çıkıyor
Yatak ayarımı kağıt ile 4 tane civata ile güzel bir şekilde yapıyorum ardından oto kalibrasyon yapıp baskıya öyle başlıyorum
Sıcaklık 200-210 derece
tabla 60 derece
Fan ilk katman kapalı
Yazdırma hızı 50
Nerde hata yapıyorum yardım eder misiniz
Araba tavsiyesi lazım
Mesleki açık öğretim lisesi ve tecil
Merhaba, mesleki açık öğretim lisesinden mezun oluyorum, mezun olduktan sonra tecil hakkımız var mı ?
Daha fazla uzatabiliyormuyuz?
Dükkan ismi tavsiye acil
Merhaba, mumlar ile ilgili bir dükkan açmayı düşünüyorum dekor mum falan satıcaz fakat isimde zorlandık, yaratıcı olur komik olur havalı olur hiç farketmez bir isim öneriniz varmı acaba ?
Mumya diyen olmuştu mesela...
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.613 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic