İyi günler arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 1 ay önce bir kanal tedavisi işlemi gördüm. Dişimde şöyle bir problem var boş dururken herhangi bir ağrı yok yada bi sıvı tüketirken herhangi bir hassasiyet belitirsi yok. Ama gerek dilimle gerek dişlerimi fırçalarken özellik yan taraflarına değince ufaktan sızlıyor. 2 hafta önce kanal tedavisi gördüğüm kliniğe gittim röntgen çekio baktılar bir sorun yok gözüküyor. 1 ay doldurunca yine gelin bakalım dediler ama hala devam ediyor bu. Çenemi kapatınca üst dişim değerse alt dişime yine sızlıyor. Ama acı gibi değilde anlı sızı gibi. Mesela akşam yemeği yerken ilkde ufak sızı oluyor sonra yemeğimi yiyorum o sızı geçiyor daha sonra 3 5 saat sonra bir şey yemediğim zaman yine böyle oluyor. Sanki altta bir boşluk var yemek yerken o kapanıyo geçiyor daha sonra bir şey çiğnemediğim için tekrar boşluk olup böyle sızlıyor.. bazen yutkunurken bazen dilim değince acıyor bunuda kafama taktığım için sürekli dilimle yokluyorum. Baya uzun süre oldu yani gece dış firçalarken yutkunurken dilimle yada parmağımla özellikle kenardan bastırınca sızlıyor. sebebi ne olabilir ? Yanlış kanal tedavisi mi yoksa başka bir şey mi ?
55c735 tv hakkında
Arkadaşlar merhabalar. 55C735 model tvyi sipariş vermiş bulunmaktayım. Ürünle ilgili ayarlarınızı, sorunlarını veya tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
İYİ GÜNLER MERHABALAR LG 55NANO916 4K TV Mİ YOKSA SAMSUNG 55QN85 Mİ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ? LG 3 BİN TL DAHA UYGUN. ASLINDA LG OLED SERİSİ DÜŞÜNDÜM AMA HEM ÖMRÜ HEMDE YANIK OLAYI YÜZÜNDEN VAZGEÇTİM. SİZCE 3 BİN TL FAZLA VERİM 55QN85 ALMAK MANTIKLIMIDIR. BU MODELLERİ KULLANAN ARKADAŞLAR YÖNLENDİREBİLİRMİ BENİ ..
İyi günler arkadaşlar. 100 bin tl peşinatlı üstünüde 10 15 bin neyse kredi çekip alabileceğim çokda eski olmayan maksimum 2014 yılı olması kaydıyla araç arıyorum. bizim peder bey hafif ticari olarak tourneo courier, dacia dokker, doblo fiorino tarzı istiyor. benimde station aşkım var gönül isterdi mondeo stationwagon yada passant vairyant alalım ama şu şartlarda imkansız o yüzden özellikle dacia lodyg yada dacia logan mcv modelli çok hoşuma stationwagonda gidiyor. hani 2014 2015 bazında geniş araba olarak sizce hangi aracı almalıyım ? kriterler büyük bagaj, az yakıt tüketimi ve beni sanayiden olabildiğince uzak tutması..
ANTALYA/MERKEZ EKİM BEDELLİ ASKERLİK
ANTALYA MERKEZ: 23 Ekim sevk tarihli 3.PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞINDA BEDELLİ YAPACAK ARKADAŞLAR VARSA TOPLANMA YERİ..
bedelli askerlik kilo sorunu yardımmm
|
|
HANİ TV Yİ ALMALIYIM. LÜTFEN YARDIM EDİN
|
|
Meslek: Muhasebe elemanı
İlgi Alanları: futbol, oyun, tarih, ekonomi
ilker |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 908
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 42.067 (Bu ay: 1.522)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 482 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun